Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Luffy Neden One Piece İzleyicileri/Okuyucuları Tarafından Haksızlığa Uğruyor?

Luffy çizer taraflı bir güce mi sahip?


  • Kullanılan toplam oy
    156
  • Anket kapatılmış .
Kf'nin en objektif üyesiyim, arkadaşlara sorabilirsin. Ara ara mübalağa yaparım doğru, ancak vermek istediğim mesaj olabildiğince objektiftir.

Luffy'nin kaybetmeden kazandığı savaş ya bir ya da iki tanedir, otuz yıllık seriide kabak tadı verdi. Bu durumdan hoşnut olabilirsiniz problem yok ama dediğim gibi sürekli kendini tekrarlayan savaş örgüsü ireti ediyor bi noktadan sonra. İşte bu noktada sizler de Luffy'e haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz ama yok öyle bir şey.
Obektif olmak genelleme yapmak değil, luffy en güççlülerin karşısına geçip tek atsaydı o zaman torpilli diyebilirdik. Fakat luffy çabasını gösterdiği halde torppilli demek bana doğru gelmiyor. Çizer kuurgulaması yüzünden diyeceksen son mesajında oda bir yana luffy torpilli dedin.

edit: Pardon, kazanamıyor demişsin.
 
Tek başına enma 2y sonrası gördüğümüz Zorodan daha güçlü :D

Luffy okuyanlar tarafından çok da haksızlığa uğramıyor bu arada, niye uğrasın? En çok sevilen karakter nihayetinde.
Luffy'nin en çok sevilen karekteri olarak gözükmesi tamamen yaş kitlesi yüzünden, benim demek istediğim erişkin kişilerin neden böyle düşündüğünü anlamak.
 
Luffy'nin en çok sevilen karekteri olarak gözükmesi tamamen yaş kitlesi yüzünden, benim demek istediğim erişkin kişilerin neden böyle düşündüğünü anlamak.
Op üzerine özellikle bizim forumda tartışanlar farklı yönlerden bakmayı sever. Bazen fan atışmaları da olur. Özellikle yorum yapanlar daha eleştirel yaklaşır. Ama mesela son bölümün anketine bakarsan %80 memnunmuş gördüğünden. Luffy'yi 9/10 sever ama gerisi de karşıtlıklarını dile getirsin normaldir. Benim hoşuma bile gidiyor mesela Luffy fanlarından olmama rağmen.
 
Obektif olmak genelleme yapmak değil, luffy en güççlülerin karşısına geçip tek atsaydı o zaman torpilli diyebilirdik. Fakat luffy çabasını gösterdiği halde torppilli demek bana doğru gelmiyor. Çizer kuurgulaması yüzünden diyeceksen son mesajında oda bir yana luffy torpilli dedin.
Bak şimdi, One Punch Man, Saitama'ya torpilli diyen tek bir insan gördün mü? Göremezsin. Yani olayımız rakibini alt etmesi değil, bunu anlamalısın.

Ortada torpilden öte kronikleşmiş bir saçmalık söz konusu. İnsanların bu saçmalığa tepkisi farklı farklı. Plot armor da derler, torpil de saçmalıkta. Sen bu noktada devreye girip Luffy'e haksızlık edildiğini düşünürsün. Bu serzenişlerin sebebini söylüyorum ben sana, bunu anlamadığın sürece her zaman Luffy'e haksızlık edildiğini düşüneceksin, yok öyle bir şey.
 
Luffy'nin maalesef beyni de lastik olduğu için pek çalışmıyor. 1000 bölümü geçti 1. bölümde nasıl tepki veriyorsa hala aynı şekilde tepkiler veriyor. Korsanlar Kralı olmak istiyorumdan öteye gidemedi. Neden Korsanlar Kralı olmak istiyor motivasyonu ne? Denizlerdeki en özgür adam olmak için. Bunun içinde önüne çıkanı dövmek istiyor. Luffy'nin özgürlük tanımı da tartışılır tabii. Yapmak istediği şey kimseye hesap vermemek mi? İstediği her şeyi elde etmek mi? Güçten düştüğü zaman özgürlüğü elinden alınmış mı olacak? Bunlar hep cevapsız sorular çünkü karakterde maalesef hiçbir derinlik yok.

Mesela Jack Sparrow'da özgür olmak istiyor ve bunun önündeki en büyük engelin ölüm olduğunu düşünüyor. Bu sebeple ölümsüz olmanın yollarını aramıştır. Bu basit sorunun cevabı Luffy'de bulunmuyor.
 
Kid ve Law; iki karekter de ani powerup alan kişiler özelikle Law, hayatı boyunca intikam alma peşinde olduğu adama karşı kullanmadığı saldırıları kin gütmediği Linlin'e karşı kullanan biri hemde Doflamingo'dan yaklaşık 1 aydan kısa bir süreden sonra.
Bunların benzeri durumlar denilebilir..
Rosa'da uyanışı yoktu. Adamın dövüşe başladığındaki gayesi Gammayı uygulamaktı. Bunun için açık kovaladığını kendisi söyledi. Hatta o kadar emindi ki saldırının Doffy'i yok edeceğinden sicimlerin yani meyvenin kendisini ayakta tutabileceğini hesap edemedi. Sadece saldırının etkisinden emindi. Son kozu Gamma idi. Öyle ki Luffy'de g4 görünce bile şaşırıyor. Hala kozu varmış diye. Kendisinde daha ötesi yoktu yani. Doffy'de uyanışı gördükten sonra kuvvetle muhtemel Zou'da üzerinde durdu. ((Bunun fbsini vermeliydi. Hatayı burada yaptı.)) Çünkü imparatora karşı güçlenmesi gerektiğini herkesten daha çok kendisi biliyordu.
 
Son düzenleme:
Adamın meyvesi Bal Bal no Mi çıkacak, hala millet "luffy şanslı değildir, torpil de yok, her şeyi kendi emeğiyle elde etti" diyor.

Torpilin kralı, seri başından beri, seri sonunda %100 korsanlar kralı olacağının bilinmesidir zaten. Konunun başına da yazmışsın.
Ölümsüzlüğü bile veriyorlar. Maşallah KK olacak adama yok yok maşallah. Nerenin KKsı olacaksa böyle her şeyi alarak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık