Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Luffy Neden One Piece İzleyicileri/Okuyucuları Tarafından Haksızlığa Uğruyor?

Luffy çizer taraflı bir güce mi sahip?


  • Kullanılan toplam oy
    156
  • Anket kapatılmış .
Luffy hakkında sadece Luffy fanı arkadaşlar konuşabilir. Çünkü Luffy hakkında sadece onlar objektif yorumlar yapar. Diğer herkesin işi gücü Luffy'nin muhteşem itibarını sarsmak için algı yapmaktır. Luffy fanı olmayan herkesin de Luffy haterı olduğunu belirtmiş miydim? Çünkü hater olmasalar başka bir karakteri Luffy'nin önüne koymazlardı. Çok saçma yani Luffy dururken başkasının fanı olmak. Luffy :utan:
 
Duyar kasmıyorum. Herkes herkesi de bilmiyor maalesef. Bilmek zorunda da değil. Ama bunu diyenler hater, şöyle yapanlar hater demek bana yanlış geliyor.
İnandıramazsın uğraşma. Şu an senin art niyetli olduğunu ve yalan söylediğini düşünüyor. Boşuna yoruluyorsun.
 
Gomu Gomu aslında Gomu Gomu değil. Luffy aslında Luffy değil, helyum balonu. 🤣

R : Seride birçok şeytan meyvesi gördük , acaba hiç Luffy'ye başka bir meyve yedirmeyi düşündünüz mü ?
E.Oda : Hayır, Başlangıçtan beri karar vermiştim. Lastikadam fikrini seviyorum.
 
Kim niye luffy'ye haksızlık yapsın ki, shounen okuyoruz sonuçta. Kendi adıma süreçten rahatsız oluyorum. Her şey luffy etrafında döndüğü için eleştiri onun üzerinden ilerliyor. Oda taşlama başlığı bile var, okumayın o zaman demek çok sığ bir bakış açısı. Diğer seriler o kadar rahat gömüldü ki, op ye kimse laf edemiyor. Değişik bir kutsallığı var. Manganın sıkıntısı ana karakteri en baştan yeterli görmesiydi bence. Diğer serilere bakarsak hep daha üst bir rol var, gerekli yerde devreye girerler bu op de çok nadir oldu. Aklıma gelen Shabondy de Ray müdahale etti. Mangaka bu tarz durumlara özel ayarlama yapmadan hep luffy üstünden gitti.

Naruto ana karakter ama zabuza ile rakip olmadı, sadece kakashi'yi serbest bırakmaya yardım etti. Oruchimaru istese chuunin sınavında öldürürdü, zevkine bıraktı. Köye saldırı oldu, kurbağadan yardım aldı. Üst düzey kageler kendi içimde savaştı. Naruto'nun yanında hep bir figür vardı.

Hunter x hunter, da Gon için olay sadece hisako'ya bir kere vurmaktı. Onu yenmedi. Üstün figürler vardı.

En rahat gömülen fairy tail de bile natsu üstü hep birileri vardı, araya başkaları girdi.

Op bildiğin Luffy'nin yolu olarak ilerliyor. Croc seviyesi bir korsan asla kaybetmez, şuan yeni dünya görmüş belamy bile seri başı luffy'yi tüm tayfayı yok eder. Px'i tüm tayfa güç bela alırken, seri zaman atlaması sonrası çöp oluyor. Bu px ler bu kadar değersiz ise, mf de ne önemi vardı? Seriye bütün bakınca çok değeri düşüyor. Anti olaylarını geçiyorum, uzun süreli serilerde bu sıkıntılar yaşanır ama op de çok bariz görünüyor. En dandik denizci Erleri koka yaparsa işte seri eleştirilir.

Hunter x hunter da seri ilerledi diye herkes nen saçmıyor. Naruto da arkadaşları bildiğin son savaşta çöp seviyedeydi. Savaşa etkileri olmadı. Op de nami usop seri ilerledi diye dayanıklıkları artıyor.

Özel olarak luffy ile kimsenin derdi olduğunu düşünmüyorum.
 
Eleman üç amiralin önüne düştüğünde ve dayak yediğinde yine bu sitede Luffy hiç bir şey yapamıyor doye gömülmüştü. Çok iyi hatırlıyorum :D Yok hali açacaktı amiralleri tanklayıp Ace i kurtarıp atlayacaktı aşağıya vesaire vesaire.
Luffy dayak yese bir dert, yemese bir dert, yeni güç alsa bir dert, almasa bir dert. Seri herkesin kafasında farklı bir zaman döngüsüyle gidiyor. Şu güç şurada gelmeli, şurada şu olmalı bu olmamalı. Eee baba 1100 bölüm olacak bir salın adam nerede ne yapıyorsa yapsın artık. Toplama safhasına geldiği çok açık. Dayak yiye yiye kas hafızası yaptı kazanacak bu kadar yani.
 
OP'u eleştiren olur başka. Naruto'da eleştirenler karakterlerden daha çok olay örgüsünü eleştiriyordu. Kimsenin kalkıp Naruto Kyubi güçlerine sahip ya da daha farklı tarzda şurada nasıl hayata döndü felan gibisinden yoğun eleştiri yaptığını hatırlamıyorum. Ya da bunu yaparken Sasuke'yi savunanı ben görmedim.

Burada Luffy'i eleştiren adam Zoro'yu Sanji'yi, Kaido'yu, Ace'i felan övüyor. Tahammülsüzlük burada çifte standarda. Bunun en net örneğini Luffy'nin 1010. Bölümde saldırısına h.haki eklerken eleştirenlerin 1035'lerde aynını yapan Zoro için övgüler yağdırmasıyla görmüştük. Kaido gelecek görme belirtisi vermemişken şimdi senin yaptığın gibi yapacağım Luffy diyip gelecek görüyor. Böyle di mi sadece sen görmüyormuşsun gibi tepki veren Kaido'ya bir tane eleştiri görmedik. Olayın sıkıntısı bu. Yoksa OP eleştirilmeyecek bir seri değil. Sorun tek karaktere indirgenmesinde.
Kaidou'yu övüyor derken bana laf atıyorsun da, ben Luffy'i de vakti zamanında övdüm. Kaldı ki sitedeki sayılı Kaido fanlarındanım, bir zahmet öveyim. Ben Kaido'nun karakterini beğenmediğimi ifade etmişim zamanında, sen hiç Luffy'i eleştirdin mi? Bilen bilir, kaç kere Kaido'nun hareketlerini eleştirdik zamanında. Çifte standart yok, yeri geldiğinde herkesin hakkını veririz.

O görme muhabbeti, Kaido'nun dövüş içinde öğrendiği bir şey değil ve Luffy kadar da etkili kullanmıyordur. Yılların korsanından gözlem hakiye dair bir şey gördük diye niye eleştirelim? Aksine övmek, yılların hakkını vermiş demek lazım. Luffy gibi bir dövüşte K. Haki uzmanı olmamıştır. Velev ki bu dövüşte açmış olsun, aynı şeyi Luffy'de Katakuri karşısında yapınca, helal olsun Luffy'e sınırlarını aştı, büyük adam diyordunuz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık