Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    377


(altına eden akainu durusu)



yeri öptüren baba vurusu





carpılan aka durusu




magmaya kafa atan babamız tarafından sepetlenen magma çocuk.
Animede biraz allanıp pullanıp farklı işlenmiş ama mangada bana akainu daha etkili gibi geliyor açıkçası. Şu son vuruşlara kadar ki bu darbeleri aldığı halde kalkıp koca yonko tayfasının içinden geçti adam. Luffy de öldürdü amacınada ulaştı aslında ama law ve ope ope kurtardı luffy i. Mf de akainun amaçlayıpta yapamadığı hiç birşey olmadı ama wb nin amaçlayıpta başarabildiği birşey yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Garp 2y önce Marco'ya attığı yumruğun aynısını şimdi atsa şekilli şukullu haki fışkıran bir yumruk çizer mangaka. Sanki daha güçlü bir yumrukmuş gibi gelir bize halbuki aynısı yani. Güncelde yapılan şovlarla 2y öncesini direkt karşılaştırmamak lazım beyin aradaki farkı tam idrak edemez boş yere abartmış oluruz. Wb'yi Kaido yense dahi bunu mabadından soluyarak yapar. Biz yaşlı Wb'yi hiç tam performans göremedik. Önce aldığı yara sonra Ace yüzünden kendini tutması derken feci yıprandı o savaşta. Eşit şartlarda handikapsız başladığı bir savaşta 1 vs 1 atsa çok daha farklı bir Wb görürdük yaşlı ve hasta olmasına rağmen.
 
Kalın belirttiğim kısım bir önemi bence yok, hepsiyle aynı anda mücadele etmediğin takdirde.

Geleceği görebilen Luffy bile Kaido ciddileştiğinde ona ayak uyduramadı, Kaido o kadar hızlı; ayrıca adamın gatling saldırısını savuşturabilecek kadar da hızlı saldırıları var. Beyaz tek darbede inmez ona kabulüm fakat aralarında gerçekleşecek şeye savaş da denemez. Beyaz nasıl savunabilecek o kadar hızlı birine karşı? O kadar hızlı saldırılara nasıl tepki verebilecek? 2 yıl önceki OP dinamikleri ile şimdiki çok farklı, muhtemelen o savaş şimdi çizilseydi Beyaz'da az da olsa haki kullanabilme olayı görürdük lakin dinamikleri geçmişte kaldığı için ya bu iki rakibin değerlendirilmesi abes ya da Kaido'nun neredeyse efor sarf etmeden Beyaz'ı indiremeyeceğini kabul etmemek abes?
Az değil bildiğin görürdük. Bu adam ölmeden önceki halinden çok çok 2 sene önce uyurken bile Ace gibi birini savuşturdu hem de öylesine. Savaşın işlendiği dönemin dinamiklerinde değil de günümüz mantığıyla bakarsak hıza ve hakiye dair şeyleri Beyazsakal'da da görebiliriz. Ayrıca önümüzde Big Mom örneği var. Hantal ama taş gibi bir fizikle saçmalamasına rağmen iyi iş çıkarttı. Beyazsakal'ın ondan daha iyi performans göstereceğine hiç şüphem yok. Ha dersenki Big Mom Kaido'yla denk mi diye haklısın. Beyazsakal nasıl hasar verecek dersen bisentosu var, titreşimli yumrukları var.
 
Önce Akainu 2 yumruğa pert oldu, Garp bir vurdu Marco beyin travması geçirdi, Roger bir vurdu Oden'nin şaftı kaydı gibi mitlerden kurtulmak lazım.
Akainu'ya yapılan saldırı, gafil avlandığı bir anda oldu. Bu seride tonla örneği var, gafil avlanırsan çok ağır hasar yersin. Ona rağmen adam dövüşe devam etti.
Marco'da hemen toparlandı. MF'nin başından beri aktif olarak dövüştüğünü düşünürseniz, o haliyle almasına rağmen iyi toparladı. Garp'ın amacı da platformdan uzak tutmaktı zaten. Öldürmek için vurmadı sonuçta.
Oden ise düşünmeden dengesizce saldırdı. Karşısındaki rakipten bile beklemediği bir saldırı yiyecek kadar hem de. Roger zaten çok güçlü, kesinlikle Oden'i yener. Ancak o saldırıyı o şekilde yeme sebebi, tam da Oden'liğinden. Kalktı koşmaya da devam etti üstelik. Ki o halinden sonra güçlendi. Orada Roger - WB çatışmasında silahların değmeyişine şaşırırken, sonrasında kendi kullanır hale geldi.

Prime WB ya da Roger gelse bile şu anki Kaido'yu zorlanmadan alamaz. Hatta top tier hiç bir karakter arasında orta zorlukta dövüş bile geçmez. Kesinlikle daha çetin geçecektir. İsterseniz Roger vs Fuji deyin. Bu böyle arkadaşlar. Kimse gelip bir amirali zorlanmadan alamaz.

Bu sebeple, Prime WB yüksek zorlukta alır Kaido'yu. MF'deki WB ise başa baş dövüşür ama hastalığı devreye girdikten sonra kaybetmeye yaklaşır. En nihayetinde de yenilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık