O WB korsanları ve Akainu sahnesi çok yanlış anlaşılıyor.Akainu isimsiz wb korsanlarına haki kullanıcısı dedi, isimsiz wb korsanları bir arada cizilip yeni amacımız ace in kardeşini kurtarmak diye gösterildi akainu karşısında, akainu isimsiz wb korsanını sırtından delip luffynin gögsünü deldi, isimsiz wb korsanı kumlarla jimbei ve luffyi uzaklaştırdı. Çok önceden okudugum için arada eksik hatırladıgım olabilir. O dönem animedende takip ediyordum ama seninde dediğin gibi aslında akainu tümen komutanlarıyla, sağ sol kollarla , jimbeiyle crocla karşı karşıya kalmadı......jimbeinin akainu tanklarken elinin yandıgı sonrasında sırtından gögsüne uzanan marmaray aaçıldığı seride crocu jimbeiyi geçtim isimli wb korsanıyla bile karşılamaşdı diyorsun ciddi misin. ah hayal dünyam ah jimbei kendi kendini delmiş ben yanlış görmüşüm
Pek çok kişi ''Akanu herkese karşı tek başına savaştı'' gibi bir algı var, oysa Croc Akainu'yu böldükten ve Jinbe-Luffy'i kurtardıktan sonra geliyor hepsi.
Sonrasında ise büyük bir kapışma yok, sadece Curiel'i indiriyor Akainu orada önünde olan pek çok kişi isimsiz korsanlar WB tayfasına bağlı, öyle ki pek çok tümen komutanı da farklı yerlerde gözüktü daha sonrasında zaten. Şu sahne bunun en büyük örneği misal.
Yani Akainu ve etrafında ki kişiler tamamen isimli tümen konutanı bile değiller. Yani bir nevi barikat kurmuşlar geçirmemişler Akainu'yu, Marco falan bile ön saflarda değil yani...