Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seride irade her şey demek. O yüzden Yamato'nun dedikleri çok doğru. Pes edenler bir yere varmıyor. Karşıda ki ne kadar güçlü olursa olsun inancını yitirmeden savaşmaya devam edersen her zaman bir şansın vardır.
 
Marco'nun seri boyunca durdurmasını isim kalmadı. Cidden savunma anlamında seride ki en iyi meyvelerinden biri. Belki o yüzden Oda saldırı gücünden kısmıştır biraz.
 
Okumak isteyen var ise çok sağlam bir teori paylaşmış arkadaş okumanızı tavsiye ederim.

Teoriyi okurken Gong kısmında Roger'ın gongu çalarak korsan krallığını ilan ettiğini duyurduğunu yazacak diye düşünmüştüm. Çünkü bu cevabı verilmemiş bir soru. Ne oldu da herkes Roger'ı kral ilan etti ? Ama teorinin devamında bir tercih yapılacağından bahsediyor. Bu tercihi yapacak olan Luffy olduğuna göre Gongu çalmak bir savaşı duyurmak için olması gerekiyor. Roger kendisi için erken olduğunu düşündü ve çalmadı Luffy ise çalacak ve savaş başlayacak. Ama rogerın çalmadığı halde kendisini nasıl kral olarak kabul ettirdiği hem de herkese muamma olarak kalıyor bu durumda.
 
Luffy haterları çıldırmış durumda : )

En ufak bir açık arıyorlardı buldular içlerindeki irini boşaltıp duruyorlar konuya.Neyse bölüm çıkınca yine sessizliğe gömülürler :ehe:

Anlaşıldı 2 hafta bu konuyu işgal edecekler.Hadi iyisiniz hater tayfası bu süreyi iyi değerlendirin.İçinizdeki tüm kötülüğü salın bolca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık