Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O meyve özelliği. Lastik de ne alaka erimeye başlayıp uyanışa geçmesi ? Buraya kadar defalarca ölümün eşiğine geldi luffy hangisinde uyandı meyve ? Croco mesela 2 defa yolluyordu öteki tarafa ne oldu. Hadi orada haki meyve belli değil kaido 2 defa bayılttı attı niye uyanış olmadı ? Burada kutu dış ses kutusu ve öldü diyor bariz şekilde. Ölü kullanıcıyı meyvesi terk ediyor burada etmedi işte neden ? JB :D
Oralarda meyvesinin bazı tekniklerine garip garip tepkiler veren olmadı. Ayrıca her durumda aktiflesecek diye bir şey de yok. Dua ediyonuz ya Luffy adına kötü bir şeyler olsun diye. Yemin ederim irrite ettiniz beni.
 
Haftaya kaido flashback gelebilir mi acaba? Luffy'e sende joy boy değilsin gibi bir şey diyordu. Kaido'nun geçmişini görürken Rocks korsanlarını ve Joy Boy'un anlamını da öğreniriz bu arada.
 
Adamın bilinci yerindeydi kapalı değildi. Zoro'nun durumu ile bu alakasız. Enel'in olayı ile alakalı olabilir ama o da daha çok anlıktı burada baya bir zaman geçiyor. Luffy'nin durumu ile ilgili kaygı verici olan dövüşü bitti denmesi. Luffy'nin geri kalkıp dövüşeceği bir senaryoda dövüşü bitti Kaido yazdı diye yazar notu geçmezdi. Ha olurda yaparsa Oda, çok büyük ahmaklık yapmış olur Luffy kalktı meyveyi uyandırdı kazandı diye değil, o yazıyı gereksiz yere oraya koyup insanları kandırdı diye.


Luffy vs Kaido bitmiş yazmış mangaka :bilmem:
Oda: Ben çatı savaşı galibi Kaido dedim ama performans sahnesi galibi Luffy.
 
Oralarda meyvesinin bazı tekniklerine garip garip tepkiler veren olmadı. Ayrıca her durumda aktiflesecek diye bir şey de yok. Dua ediyonuz ya Luffy adına kötü bir şeyler olsun diye. Yemin ederim irrite ettiniz beni.
Niye dua edeyim ne alaka ? Her durumda aktif olmuyor ise o durumlardan ne farkı var şuan ? Gerçekten ölmesi dışında tabi. Her şey ortada işte naruto-bleach-hxh vb. ne olduysa aynısı olacak bizde olmasını istemiyoruz isteyen oldu mu ? Seriyi kötü duruma sokacak olur ise. Enel den örnek veren sensin ama meyve farkı ortada. Zoro bilinçsiz h.haki diyorsun olaylar benzer değil. Serinin sıradan şounen olmasını istemeyen okurlarız sen neyi üstüne alınıyorsun ya alakasız örnek verip insanlara af yetiştirmeye çalışma ya da olacaklara katlan madem luffy fanısın daha ne denir...
 
Geçmişle ilgili farklı mevzular var, Zunişanın ihaneti ve cezalandırılması, JoyBoy'un sözünü tutamaması, Noah, meyveler, antik silahlar ve sair, basit bir abi kardeş taht ihnaet muhabbeti yazarsa çok sığ olur.

Diğer taraftan Zunişa bu bölüm JB gelince çok şaşırıyor, yani Zunişa'nın gelmesinin JB ile bir ilgisi yok. Yine Roger, Oden ve Luffy varlıkları duyabiliyorlar ancak konuşamıyorlar. Onlarla konuşanlar antik silah Şirahoşi ve Momo. JB Zunişayla konuşabilir mi göreceğiz. :)
Zunisha bence yetişemedi olaylara ihanetten ziyade. Noah da JB nin sözü bariz tutamamış balık adamlara özgürlük getiremediği için. Bunun nedeni de savaşı kaybetmesidir büyük ihtimal. Silahlar belirsiz bir şey diyemem lakin BB ye bağlanacak mevzu. İkisi ayrıldı kalan onlar 2 yonkou düştü shanks zaten krallık yolunda taş değil. Bende bunu düşündüm :D Diğer türlü luffy nin uyanışı cidden sıradan olacak. Bu şekil en azından meyve özelliği olur 1 seferlikte olsa ve JB de luffy ye misyon yükler. KK olam denizlerde gezem amaçsızlıktır. Şuan dragonda gelse luffy yi doğru düzgün ikna edemez. JB eder ama. JB nin luffy de ne işi var meyve den dolayı irade aktarımı bu şekilde. Aynı olay BB de de yaşanır yoksa ''2 D. 1 korsan krallığı için kapışıyor'' hikaye bunu geçti hükümeti göstererek korsanlık şuan sıradan olay...
 
Joy Boy bana göre 20 kralık ile antik kralık arasındaki savaşta bi taraf değildi. Aksine savaşı durdurmaya çalışıyordu. Ama Antik kralığın yenilmesine neden oldu aynı zamanda 20 kralığın ihanetine uğradı.Antik kralığın yenilmesine de antik silahların yıkıcılığını özelikle Plütonun görünce dünya daha fazla zarar görmesin diye antik silhaları işlevsiz kıldı ve antik kralık savaşı kaybetti. Ancak bu seferde diyer 20 kralık galibiyetin etkisi ile tanrı kompleksine kapıldılar geçmişten kalan antik kralığa balı her şeyi yok etmeye başladılar. Bu seferde Joy Boy ile 20 kralık arasında bir çatışma yaşandı. Bana göre ayrıca aynı Kızıl Hat gibi doğudan batıya uzanan bir kıta daha vardı ve bu kıta bu savaşlar yüzünden parçalandı ve Grand Line ile Yeni Dünya bu şekilde oluştu.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık