Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Djshsjshdj
benim anlamadığım seçilmiş kişi olayına duyulan nefret nereden geliyor farklı bir seri mi okuyoruz? Bütün seri miras verilen hayatları işliyor. Herkes ilk izlediği zamandan beri Joyboy yokken bile Luffy= Roger demiyormuydu? Yoksa biz mi azınlıktayız? Ya da bizim kaçırdığımız bir nokta mı var ? Gomu gomunun özel bir meyve olması seriye bakarak gayet normal. Luffy’nin Joyboy olması da gayet normal. Yani buna karşı çıkanların One piece serisi sevgisi karakterler ötesine geçmiyor gözümde.
Abi bi anlamadınız cidden neye kızdığımızı. Kötü işleniyor kardeşim, berbat işleniyor. Anlamıyor musunuz? Manga seçilmiş kişi mevzusunu ye-di-re-mi-yor.

Düzgün işlenen bir seçilmiş kişi mevzusu olsa kimse burada ses çıkaramazdı.
 
Neden ben Oden'im dediğini bu bölüm animede açmışlardı. Ace, neden buraya kısıtlı kaldın hayalin nedir dediği zaman "ben Oden gibi dünyayı dolaşmak istiyorum diyor. O günden itibaren de hayalini kendisine sürekli hatırlatıyor. Adadan kurtulduğu ve denizlere yelken açtığı zaman ben Oden'im demeyi bırakacaktır.
Elbette mangaka bir sebep sunacaktır ama açıkladığı her şeyi tamam o zaman deyip sindiremiyoruz. Yamato karakteri çok gereksiz bir şekilde seriye eklendi. Kadın olduğu halde Kaido oğlumu getirin dedi. Orada yapılan gereksiz ters köşe ile bir kez sinir oldum zaten. Sonra da ben Oden'im işini pek sevmedim açıkçası. Delikanlı karakter eyvallah. Gereksizliği ve Oda'nın bu karakteri işleme şekli başından beri hoşuma gitmedi. Yine de karakter icraatleriyle saygımı kazandı. Artık gereksiz olmasını umursamıyorum. Sevdim keratayı.
 
Yav ah be kardeşim konuyu ve olayı nasıl saptırıyorsunuz? Nasıl erişiyorsunuz şu kafalara ? O olabilir de aynı adamla karşılaşıyorsum belki bir kaç gün geçmeden ve sürekli yeniliyorsun ,anlayın artık şunu!
Kid ve Law Big Momla 1 kez karşılaştı onda da kazandı. Onlar yonkou seviyesi mi?
Ben de henüz Luffy'nin yonkou seviyesi olmadığını düşünüyırum ama kriterim yenip yenilmemesi değil gösterdiği performans.
 
Dostum seride ben odenim diye gezen bir kız var. Seçilmiş kişiyi daha nasıl işleyebilir? 1043 bölümdür luffy, one piece evreninde insanlara özgürlük ve inanç vererek ilerliyor. Neresi kötü işleyişin? Gayet de olması gerekenler oluyor seride. Joyboy olması demek luffynin bu arcta ,gorosei ve ım in ne kadar güçlü olduklarına bir işaret olacaktır. Sonuçta 800 yıl önce yenilmiş bir ünvan veya karakter Joyboy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık