Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merkez resmen ölüm emri verdiği için bu savaşa sokarak... Bunun bilincinde görevini tamamlayıp ölümünü kabullendi. Ölmek bile görev onun için adam bu denli sadık bir görev adamıymış helal valla...

Ben bu CP ajanlarını tapınakçılara benzetiyorum. Neye nasıl inanıyorlarsa ölümüne bağlı kalıyorlar.
Bu kadar güçsüz olmasına şaşırdım ben cp0 bi hakke savunma falan basacak sandım :D adam pert
 
Müttefik olmaz bence de,bu şarkı D'lerle ilgiliyse Karasakal'dan bahsetmesi normal bence.Çünkü Luffy ve Teach hep zıt ama birbirine benzer olarak çizildi.Belki Teach'de Joy-Boy'un iradesini yerine getirmeye çalışıyordur ama farklı bir yolla yapıyırdur bunu.O yüzden şarkıda hem güneş hem ay diyerek iki farklı karakteri ve yolu kastetmiş olabilir bana göre.Ya da tamamen farklı bir şeyde olabilir.
Bence Naruto'daki gibi olacak ama senin dediğin gibi de olursa şaşırmam.
 
Valla o kadar yorum yapılmış ki hepisini okumam mümkün değil. Yazdığınızı görmedim. Muhtemelen Zoro'da Kılıç Tanrısı çıkabilir yani bir anda adamın karşısına azrail çıkardı ve azrail'e öldürttü mü ne yaptı anlamadık. Fakat azrail gelmeden önce yere düştüğü zaman o kadar da hasar yoktu Zoro'nun yüzünde gözünde. Azrail sonrası herifin yüzü gözü kanlar içinde kaldı.
Zoro da gitti kesin… onda da yanı temayı işleyecek Oda efendi belli… :artiz:
 
Son cümleyi okuduğumda aklıma direk Roger'ın okuduğu mektup ve gülüşü geldi. Acaba Joyboy bunu mu yazdı Roger'ın okuduğu mektuba.:hmm:
Bu birinin yazdığı bir şarkı ve hikaye gibi duruyor zaten seri içinden bakarsak. Roger da böyle bir şey okusa şaşırmam yani.

Çünkü bakarsak zaten hazinenin altın vesaire olmadığı çok net. Daha çok manevî bir şey. Rayleigh Luffy'e "Denizi fethedecek misin?" diye sorduğunda bile o tarz cevap vermeyip özgürlükten bahsediyor. Şimdi ise Nika'nin köleleri özgürleştirdigini hikaye anlatılıyor Luffy bunu seri başından buyana gösteriyor zaten. Namı ve Usopp'un köyü, Davul adasi, Alabasta vesaire her yerde birilerini gösteriyor zaten.

Luffy'nin olayı macera, özgürleştirme ve arkadaşlık üzerinden gidiyor ve hikayede pek çok yere ve kişiye bağlanabilir durumda şuan.
 
Adam ilk önce çiziyor, sonra çizdiği şeyin üzerine hikaye yazıyor. Sövsek olmuyor, övsek olmuyor...
Evet olay tam olarak böyle. Oda, insanların bahsettiği gibi her şeyi baştan düşünüp geçmişten geleceğe atıf yapmıyor aslında, senaryo anlamında elbette tutarlı bir şablon olmak zorunda ancak şablonun içindeki ince detaylar örneğin kapaklardakş renkli çizimler Oda'nın o an istediği gibi çizdiği ve sonradan kullanıp referansa dönüştürdüğü şeyler. Genede her şeye rağmen bu da son derece dahice, Tolkien de benzer bir yöntemle yazıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık