Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy güç artışları konusunda bence bu arc epey yeterliydi. Sadece etkisini düşük gösterdi Oda değişiği. İçten patlamalı çatlamalı haki mi dersin kral haki eklemek mi dersin vardı yeterince şey. Göğü de yarıyorlardı malum. Önceki bölümde de dedim zaten bunu, bu çocuk artık oldu diye meğer olunca ölecekmiş :oops:
Şakası bir yana iş vücudunda farklı birinin ortaya çıkmasına dönmediği sürece Luffy yeni güçler uyandırdı, iradenin bayrağı ona teslim edildi ve bu hedefi gerçekleştirmek ona nasip olacak diyebiliriz. Ama içinde başkası varmış gibi bir durumu istemem. Bu öyle bir miras olsun ki zamanında Xebec, Roger, Shanks, Fisher Tiger gibi isimler de talip olsun taşısın ama yerine getirememiş olsunlar. Sonunda da o adam işte bu adam diyebilinmiş olsun. Biraz komediye dönecek ama Garavelin Arifi bulduğu gibi kahraman beşkasında reenkarne oldu değil de aranılan kahraman sonunda geldi gibi olursa hoşuma gider. Göreceğiz.

...
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Korsankralken seni öylece
Direkt başka biri olarak uyanmaz yav, saçma olur.
 
Direkt başka biri olarak uyanmaz yav, saçma olur.
Ben "seçilmiş kişi" durumlarına o kadar da karşı değilim şu an. Sadece bu işlenirken o kişilerin emekleri, olumlu kişisel özellikleri hiç edilmeden yapılsın, kafi. Sonuçta kul yapısı bir kurgu bu yani ilahi bir el değmiş gibi değişimler, bir anda karakterin tüm benliğini silecek işleri garipserim. Sen yazar olarak beni bir hikayeye bağlıyorsun ve işler belli bir düzlemde giderken bir anda başka bir hale dönüşüyor ve benim benimsediğim karakterler hiç ediliyorsa zamanıma yazık ettiğini düşünürüm. Ama düzgün işler ve kendi emeğine saygısızlık edecek şekilde Luffy'yi, hikayeyi falan harcamazsa tenkitlerim daha hafif olur muhtemelen. Mesela lastik işi de bunun bir parçası. Lastik değilse bu meyve saçmalamış derim ama lastik özel bir paramecia ise e bakalım neymiş diye beklerim açıklamasını. Duruma göre de yorumlarım ya da boş veririm artık o an ne hissdersem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık