Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin meyve adının lastik olduğu aşırı bariz bence. Hani üstüne konulan onlarca teori falan fistan birşeyler var. Seri sonu geleceği ödülden tutun tayfa üyelerinin meyvelerinin sayılari temsil etmesine kadar. Bunun dışında karakter oluşumu olsun saldırılara eklediği isimler olsun. Hepsi çöp olur.
Goroseilerin bahsettiği meyve farklı.
Luffynin bu formu ise uyanış. Kauçuga dönüşebilir gayet mantıklı. Ama meyve adı değişmez
Meyve uyanışının, Joy Boy'un gelişi ile aynı anda olması ya da Gorousei'nin x meyvesinin uyanışından bahsettikten hemen sonra Luffy'nin öldürülme emrini vermeleri falan hep alakasız ya da tesadüfen denk gelmiş ise bence de farklı bir meyve ama bunlar tesadüften öte gibi. Oda bizi keklemiyorsa o meyve Gomu Gomu olmalı. Luffy'nin yaşadığı uyanışın da Lastik ile alakası yok zaten göründüğü kadarıyla.
 
Kaido kurbanda elden kaçmış dana gibi ya adam tutulamıyor. Nika'nın gelmesi tek çareydi.
Efkarlıyım
...
Nika işlerine girdik bir kere
Katlanmak çok zormuş böyle seriye
Luffy'yi bitirme derim kardeşçe
Aç artık g5i, bit bir an önce

Yalnız şarkının her kıtasına bir şeyler uydurulabilir duruyor :D
 
Kaidonun bir lastiğin bunları yapamaması gerek demesi de sinyaldi, hep düşünürdüm nasıl luffy saldırısına ateş ekleyebiliyor die
 
Yine yat kalk p.up'ını aldınız valla üzgün numarası çekiyosunuz ama içten keyif alıyorsunuz.
Luffy güç artışları konusunda bence bu arc epey yeterliydi. Sadece etkisini düşük gösterdi Oda değişiği. İçten patlamalı çatlamalı haki mi dersin kral haki eklemek mi dersin vardı yeterince şey. Göğü de yarıyorlardı malum. Önceki bölümde de dedim zaten bunu, bu çocuk artık oldu diye meğer olunca ölecekmiş :oops:
Şakası bir yana iş vücudunda farklı birinin ortaya çıkmasına dönmediği sürece Luffy yeni güçler uyandırdı, iradenin bayrağı ona teslim edildi ve bu hedefi gerçekleştirmek ona nasip olacak diyebiliriz. Ama içinde başkası varmış gibi bir durumu istemem. Bu öyle bir miras olsun ki zamanında Xebec, Roger, Shanks, Fisher Tiger gibi isimler de talip olsun taşısın ama yerine getirememiş olsunlar. Sonunda da o adam işte bu adam diyebilinmiş olsun. Biraz komediye dönecek ama Garavelin Arifi bulduğu gibi kahraman beşkasında reenkarne oldu değil de aranılan kahraman sonunda geldi gibi olursa hoşuma gider. Göreceğiz.

...
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Korsankralken seni öylece
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık