Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reenkarnasyon olmuş olsa bile sorun değil benim için , bir Luffy fanı olarak hikaye oraya gitse bile kabul eğer mantık çerçevesinde işlenirse güzel bile olur bu durum . Öyle bazı hikayelerde sona gelmişken ya sen aslında şu sun sende bu demek yerine oda bunun alt yapısını kurdu yüzlerce bölüm önce . Joy boy ismi geçiyor zaten sürekli kayıp yüzyıl verilen sözler ve belirli bir gün işaret edilerek bu adımlar atıldı . Açıkçası bu durumu kabul etmeyen kesim sadece Luffy nin Kaido karşısında tekrardan bir güçlenme alması ve yenmesini istemiyor bu başka bir zaman çıksa sorun etmeyeceklerdi . Kezâ savundukları Zoro bir anda kral hakisi basıyor bitti denilen yerde hop aldım hap az önce bilmeden kullandığım kral haki bastım saldırma abi adam daha düz giderken kayboluyor nasıl bilinçsizce bir güç uyandırıyor ve ustaca kullanıyor ilk seferde anlayamıyorum bu wano resmen herkese bir ton güçlendirme yağdı sadece Luffy , Zoro değil . Kid ve Law buna dahil tabi ki . Kaido ise kendini kazanan ilan ediyor . Ne demişler bire birse Kaido hep istemeden birinin yardımını alıp kazanır ...
 
Luffy sentetik kauçuk ise belki meyvesi petrol meyvesidir dünyada da brent petrol fiyatı arttığı için o gülüş ondan olabilir ✍
Gülme olayına çokça vurgu yapılıyor. Roger amacına ulaştığında kahkaha atıyordu misal.

Bunun meyvenin aslı kahkaha, gulme, gülücük vs meyvesi çıkmasın. Troll meyve olduğu için uyanışı her türlü forma donusebiliyordur. :) Hukumet dünyayı değiştirebilecek böyle bir güçten çekinebilir.

Luffy'e yakışır böyle bir şey. :)
 
Bleachdeki ichigonun hallow hali gibi siritmis :)

Bana bırak luffy senden güçlü olduğumu ikimizde biliyoruz...😎
 
Joy boy: şu hale bak 800 sene önce ben bu meyveyle antik silahlarla kapışıyordum. Bu ne eziklik.

luffy: kim oluyorsunda bedenimi kontrol ediyorsun, sen kime ezik dedin, haaaa?

Joy boy: kes velet, ayrica yenemedigin o civciv nerede? Biraz bekle şimdi.

Ultimate version "power awakening"

Hadi gidelim velet. Bekleyin beni hükümetin karaktersizleri. Sizi ezmeye geliyorum.

Buna benzer bir patlama bekliyorum. Her ne kadar hikaye olsada :)
 
Bence o erime Luffynin meyve uyanışı.

Joy Boy lastik meyvesini (adı her neyse) uyandırmıştı. Bu uyanışın sonucu farklı olacak. Çünkü bu meyve farklı.

Gorosei bunu bildiği için CP0a hemen onu ortadan kaldır dedi.

Zira IMu'a isim verin kimin adını tarihten siliyoruz dediklerinde IMu olacakları bildiği için Luffy demiştir.

Her şeyin sırrı IMu da saklı.
 
ben nika meyvesinin uyanışı ile ilgili daha önce kimsenin uyandırmamasının sebebinin kullanıcının isteği ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu istek de luffy nin şu anda ki hayali yada arzusu olabilir şu an luffy arzusu yada hayali kaido yu yenmek veya wanoyu özgür kalmasını sağlamak arzusu ile meyve uyanışı sağladı nika belki akrostiş bir şekilde bir anlamı vardır ing. cesi güzel olan arkadaşlar bir araştırsın isterseniz ( ben kabaca düşündüm ''never imagi keep a leaving'' cümle saçma da olsa never stop dreaming gibi asla hayal etmekten vazgeçme gibi bir şeye çıkabilir)

Belki de çok düşünüyoruz aptal gibi düşünmek en basiti olabilr :oleyo2:
 
Luffynin gülüşü kendini güçlendirmesinden kaynaklı buluyorum gear 2 ye geçtiğindede böyle gülüyordu kaido aşağa indini hissetti o yüzden gücünü uyandırdı büyük ihtimal o gülüş sıra bende gülüşü toptan değişmez ayrıca joy boy komik bi adam olduğu rogerin gulmesinden anlaşılıyor one piece bulduğunda karakteri benzeyebilir ama o olmaz fil uyandığını düşünüyor çünkü içindeki güç joy boyun idaresine benziyordu olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık