Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu reenkarnasyona gelmesine gerek yok, joyboy nika ve luffy'nin çizgilerinin kesişmesi bile birçok okuyucu için rahatsız edici, bunun sebebi ise luffy'nin kendine has tarzının ve yöntemlerinin olmasıydı bugüne kadar. Luffy'nin çizgisi bunlarla hiç kesişmeyecekti ve farklı bir şekilde seriyi son düzlüğe taşıyacaktı. İlk başta Luffy Roger'ın iradesini taşıyor diyorduk fakat daha sonra gördük ki Roger sadece narratormuş, seri bu noktada zaten zirve yapmıştı. Konu seçilmiş kişi vs. olunca insan ister istemez mide bulantısı yaşıyor.

Daha açık konuşmam gerekirse, Luffy sokayım joyboyunuza nikanıza ben lastik adam luffy'im deyip yapıştıracaktı yumruğu.
Ben daha 5 yıl önce ilk kez bu seriyi izlediğimde bile balıkadam adasında direkt luffynin joyboy olduğunu anladım ki eminim anlamayan neredeyse kimse yoktur bu durumda neden çıkınca rahatsız olayım. Seçilmiş kişi olsun olmasın her türlü zaten okuyucuların %90a yakını seçilmiş kişi muamelesi yapıyor. Bu luffynin ne olduğu veya olmayacağı pek fark etmiyor zaten belli bir kesim diyor hep emek olsun falan filan sonrada luffy yere düştüğünde ilk olarak o ekip tarafından eleştiriliyor bu yüzden pek fark etmiyor artık ne çıktığı eleştiren her türlü eleştiriyor.
 
One Piece'in sonu Naruto'yu aratacak diyenlere soruyorum, bu aratmamış hali mi? Ama Oda da haklı bir yandan, şu çizdiği saçmalığa bile hypelanan milyonlar var.
Zamanında Naruto daha iyi diyenlere gülüyordum, şimdi Fairy Tail daha iyi dese biri, neden olmasın derim :bilmem:
Oda'nın en büyük şansı kitlesi, herifin Charles Manson gibi kitlesi var. Ne Kubo'nun ne de Kishi'nin böyle bir kitlesi yoktu. Daha ufak şeylerden ötürü senelerce itin bir tarafına sokuldu bu ikisi. Şimdi bundan 10-12 sene önce Naruto'da eleştiridiğimiz şeyler Op'ta çıkmaya başlayınca; ''eleştirmeyin, anlamadınız mı'' deniliyor. Hatta Twitter'da Reddit'te falan Goda diye yükseliyorlar. Bu kitlesiyle Oda'nın sırtı yere gelmez.
 
Şapkanın eriyor olması meyvenin uyandırıldığı anlamına geliyor herkesin anladığı üzere. Asıl mesele şu; uyanış hali "logia" gibimi olacak yoksa üreten bir paramecia (Doffy) gibimi olacak.
 
Ben bu bölüme yükselmeye başladım. Joy boy muhabbetinin ve gizlenmiş meyvenin Luffy de oldugu ima ediliyordu bir muddettir. Ben de meyvenin uyanmış halini merak ediyorum.

Büyük ihtimal de joyboy muhabbeti, meyveyi uyandirabilecek kadar yetenekli ve iradeli olan biri icindir. Luffy de meyvenin gizli ozelliklerini cikartabilen karakterdir. Reankarne falan olacagini sanmiyorum.
 
Tekrar baştan bakan olur mu bilmem de bakarken hissedilen o duygular bu olaylar ile birlikte tamamen ölüyor bence.

Zamanın da korsanlık yolu diye izlediğimiz şeyler Peygamber'lik yoluna döndü.

Serinin ruhunu da öldürdü artık E.oda bence.
 
Kishi, Naruto'nun son bölümde OP'ye selam çakmıştı. O zamanlar pek çok kişi, bakın "Kishi bile OP okuyun diyor hehehe" demişti.

Meğer olay çok farklıymış. Adam yıllar önce OP'nin sonu hakkında spoiler vermiş. Okumanıza gerek yok, aynı b...n laciverti demiş. OP'nin finaline selam çakmış reis.
 
Herkes Joyboy'un bir ünvan veya reenkarnasyon olduğunu düşünüyor. Bence Luffy Joyboy'un kendisi çıkabilir.

Karasakal ile olacak dövüşünde (karadelik vasıtasıyla) veya son adada öğreneceğimiz başka bir yolla 800 yıl öncesine gidebilir. Orada kalacağı vakit kısıtlı olmasından dolayı 800 yıl sonra son adada ortaya çıkacağına dair bir efsane bırakmış olabilir. Klasik zaman yolculuğu temelli, kendi kendini yaratan efsane senaryosu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık