Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler yorumu zaten adı üstünde spoiler üzerine yapılan yorumdur. Bölüm çıkınca farklı bir şey olursa onu da bölüm yorumunda yorumlarız. Spoilerda reenkarnasyon olabileceğine dair işaretler var. Evet kesin değil, zaten biz de bu işaretlere göre olma ihtimalini konuşuyoruz.
Valla yazdıklarında bir ihtimali değerlendirdiğini görmedim ama neyse...
 
Reankarnasyon olup olmadığı hakkında tek bir bilgi bile yokken neden hemen olaya atlanıyor ben onu anlamıyorum her spoiler yorumlarında aynı durum 3-5 kişi yazıp çiziyor ama bölümde dedikleri olay tamamen farklı çıkıyor. Bak spoiler yorumlamak ayrı bölüm yorumlamak ayrı sen şuan olmayan belkide hiç olmayacak bir durumu beğenmiyorsun bu sence mantıklı mı?
Konu reenkarnasyona gelmesine gerek yok, joyboy nika ve luffy'nin çizgilerinin kesişmesi bile birçok okuyucu için rahatsız edici, bunun sebebi ise luffy'nin kendine has tarzının ve yöntemlerinin olmasıydı bugüne kadar. Luffy'nin çizgisi bunlarla hiç kesişmeyecekti ve farklı bir şekilde seriyi son düzlüğe taşıyacaktı. İlk başta Luffy Roger'ın iradesini taşıyor diyorduk fakat daha sonra gördük ki Roger sadece narratormuş, seri bu noktada zaten zirve yapmıştı. Konu seçilmiş kişi vs. olunca insan ister istemez mide bulantısı yaşıyor.

Daha açık konuşmam gerekirse, Luffy sokayım joyboyunuza nikanıza ben lastik adam luffy'im deyip yapıştıracaktı yumruğu.
 
Katılıyorum.

Luffy'nin en büyük özelliği pes etmeyen mücadeleci ve savaşçı ruhu.

Şimdi her gittiği yerde Mesih müamelesi görüyor. Işığı getirecek, şafak gelecek, Joy Boy olacak felan. Kaybetmeyecek çünkü seçilmiş kişi.

Luffy bileğini ve azmini kullanarak, dostları ile hayallerine ulaşsa çok daha başarılı olacaktı.

Bu işin sonu hep tahmin edilebilir ve okuyucuya tat vermez.
Aynen katılıyorum. Gece şu şekilde bir şey yazmıştım ben de bununla ilgili.
Luffy'nin başardığı büyük işlerle serinin başından beri Roger'a ve sonlara doğru da Joyboy'a benzetilmesi normal. Şu an ülkede yeni bir lider çıksa ve bir çok reform yapıp işleri yoluna koysa Atatürk'e benzetilebilir. Reenkarnasyon ise bambaşka bir olay. Luffy karakterini silen bir şey. O kişi artık Luffy değil, Joyboy olmuş olacak. Biz 800 yıl önceki adamın bu devirdeki dirilişini okumuş olacağız. Ana karakter Joyboy olmuş oluyor. Luffy ismi sadece bir reenkarnasyona verilen isim mertebesine düşmüş oluyor. Bu tüm dengeleri değiştiren bir şey. Pek sanmıyorum ama umarım yine benzetilme üzerinden açıklanır son olaylar. Luffy ben Joyboy falan değilim, ben kahraman olmak değil et yemek istiyorum der.
-----
Valla yazdıklarında bir ihtimali değerlendirdiğini görmedim ama neyse...
Daha önce yazdım ihtimalleri. Altta bu mesajlarımdan birini görebilirsin.
Nika kelimesinin sırıtma anlamı da varmış. Oda meyvenin o meyve olduğunu göstermek için kelime oyunu yapıyor olabilir sadece. Ayrıca Nika meyve ruhunun adı falan da çıkabilir. Luffy belki meyve ruhu ile konuşuyordur uyanış için. Eski devirlerde meyve ruhları gerçek ruhlar ya da insanlar olarak dünyada dolaşıyorlardır, sonradan meyvelere hapsedilmişlerdir falan filan. Hala bir şeyler uydurmak için kapı açık :)
 
Tek istediğim Luffy'nin gücü ne çıkarsa çıkşın şeklinin biraz güzel olması :D luffy olum biraz havalı ol be nerdeyse KK olcaksın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık