Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    377
Kaido, Wb'ye Squardo'nun verdiği hasarı er ya da geç verecektir. Çünkü Kaido daha hızlı, çünkü geleceği görebiliyor ve bunun da üstüne Wb gözlem haki bile kullanamıyor arkadaşlar. Bu şartlar altında çorabın ilk söküğü geldikten sonra gerisi de gelir. Güçten düşen Wb tükenişe doğru sürüklenir. Hee genç ve zirve Wb'yi bırakın Kaido'ya Roger'a bile yedirmem.
 
Odenin Kaidoyu keserkenki h hakisi Roger ve WBden geri kalmaz. Oden onlardan ayrıldıktan sonra onların seviyesine çıkmış işte. Yokda Kaido niye Oden i hatırlasın sürekli :)

Rogerin zirve olmadığını ve detaylarıni biz gördük, Şikinin laflarınin bir önemi yok. Şiki Roger kompleksli bir karakterdi, WB bile ciddiye almıyordu. WBnin KKlikla alakası yok Şiki gelmiş çağ senin diyor. Dese ne olur demese ne olur, Roger varken de çağ WBnin çağıydı. Roger herkesi yene yene ilerlese dediğin doğru ama öyle bir şey yok yani. :)
Onlardan ayrıldıktan sonra nasıl o seviyeye çıkıyor acaba? Yapma etme bu dediğin şeyin herhangi bir mantığı yok. Macerayı, büyük olayları onlar ile yaşıyor zaten bu adam. Memlekete dönünce ise Kaido ile karşılaşıyor zaten.

Hala diyorsun ki "Roger'ın zirve olmadığını gördük. Shikinin dediğinin önemi yok" falan. Ne gördün acaba? :D

Shiki takıntılı diyorsun. Adam diyor "Ben Roger'ın gücünü gördüm" diye. Tabi ki diyecek "Senin çağın" diye. Çünkü Roger serinin zirvesi ve onunla denk olarak görünen, savaşan adam WB. Roger öldükten sonra o kalıyor zirve olarak, istese KK olur ama olmuyor, olayı başka. Bu Shikinin dediği şeyi yanlış çıkarmıyor ki WB hala korsan ve o çağın hakimi olarak devam ediyor. Öyle ki BM ve Kaido bile nasıl bahsediyordu WB'den hala güçlenmeye çalışıyorlardı falan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık