Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Boro Breath'e doğrudan maruz kalmak Bagua'lardan daha çok hasar vermiş ve yormuş gibi duruyor. O ataktan korunmak için sağlam haki harcamıştır diye düşünüyorum. Ardından yine hakisi sorun olmaya başladı. Benzeri çatıda BM'ye vuracakken Kaido'nun gelip yine Boro Breath yapması ve Luffy'nin orada çok sağlam hasar almaması ama sonrasında G4'nün de yaptığı atakla bitecek duruma gelmesinden görülebilir.

Boro Breath pek adam yerine konmuyordu ama bu bölümki en sevdiklerimden oldu.
 
Dövüş çok ateşli ama bana geçmiyor his. Luffy'nin güçlenmesini dayak yedikçe güçleniyora bağlamak saçma bir yöntem oldu. Az önce kolayca yenilirken saçma bile olsa herhangi bir değişiklik yapmadan şimdi denk gitmesi inandırıcı gelmiyor bir türlü. Saçma da olsa bir açıklama yap, uydur bir şeyler.

Neyse. Cp0 eleman çok zekice davranmış. Ama dövüşün böyle bir anını kesmek yazar açısından eksi puan yine. 1'e 1 dövüş anlayışının içine etmişti zibilyon kişi ile Kaido'yu dövüştürerek. Son raund bari 1'e 1 geçsin derken bu kez de Luffy'e handikaplı bir darbe yedirdi.

Luffy düşerse nereye gitti 1'e 1 dövüş? Düşmezse son bir darbe için elini ağzına kapayarak G4'ün bitmesini önleyen adam nasıl kalkacak? Yeni moda geçerse ki bence çoktan geçmeliydi, enerjiyi dayanıklılığı nereden bulacak, adam tükendi. Tükenmedi ise Law gibi bizi mi trollüyor :) Nereden tutsan elinde kalıyor. Lucci gibi modlarını hazırlayıp gelse kimse karışmadan dövüşse olmaz mıydı?
 
Bu Kaido şu an baştan tekrar Luffy'nin tam hâliyle kapışsa yine de yenilmezmiş gibi bir havada ya. Adamda hiç tökezleme falan hissedemedim ben. Avel avel sarhoşluklar yapıyor öyle anca.

Patronun da hızının hakkını vermek lazım. :a:

Bence patronun kıskandığı şey üzerinden nasıl bir karaktere sahip olduğunu düşünelim... Bu adama flashback istiyorum ben.
 
Öncelikle dövüş çizimlerini beğendim, Oda standartları için iyiydi.

CP-0'daki eleman hız konusunda üst düzey. Drake'in kılıcı saplanmış haldeyken tepki verip boğazını delmesi güzel sahneydi.

Kaido vs. Luffy dövüşünde G4 evet hasar verebiliyor ancak Kaido'yu yenebilmek için yeterli değil bu bölümde çok net bir şekilde gördük bu durumu. Kaido'nun lastik meyvesi ile ilgili olarak "lastiğin bunu yapamaması gerekir" kısmı Dünya Hükümetindekilerin bahsettiği adı değişmiş meyvenin lastik meyvesi olduğu ihtimalini iyice güçlendiriyor.

Kaido'nun da geleceği görebilmesi olayı şaşırttı beni şahsen. Big Mom'da Yonkou seviyesini rezil eden Oda Kaido ile Yonkou hissiyatını bana yaşattı. Arc başından beri Kaido'nun yaptıkları kafamdaki Yonkou seviyesi açısından yeterli oldu şahsen.

Luffy'nin böyle bir rakiple dövüşebilecek seviyelere gelmesi sevindirici. (Henüz yenebilecek seviyede değil bu kısım yanlış anlaşılmasın :))

Son olarak Cp-0 elemanına bir parantez, aldığı görevi bir şekilde gerçekleştirmek için yapabileceği en mantıklı hareketi yaptı. Luffy saldırmak için ok gibi fırladığı anda arkasına geçip omuzdan tutuyor ve Tekkai tekniği ile kendisini garantiye alıyor, sonrası zaten beyzbol topu gibi fırlamış Luffy'e sopası ile Kükreyen Bagua'yı hazırlamış Kaido'nun vurması kalıyor.

Bakalım haftaya neler olacak. Luffy nasıl bir dirilme yaşayacak ya da yaşayabilecek mi? Bundan sonrası uyanış diye düşünüyorum artık. CP-0 elemanını Kaido affetmez bu durumdan sonra. Ya da bir ihtimal de (çok çok düşük geliyor bana) Kaido bu durumu geleceği görme ile gördü ve tamamen farklı bir senaryo kısmına da geçiş yapılabilir. İyi forumlar herkese :)
 
CP0'daki elemanın kafası çalışıyormuş. Kendisi Luffy'ye bir şey yapamayacağı için Kaido'ya vuruş şansı yaratmış. Soran olursa "ben dövdüm" der. Tek yapması gereken Kaido'dan kaçmak.
Bu tarz Ali Cengiz oyunları ile bir sonuca varamayacaktır. Hoş bariz şekilde Kaido daha üstün olmasına rağmen yenilecek taraf yine kendisi olacak ama umarım mantık sınırları fazla aşılmadan gerçekleşir.
 
Bu Kaido şu an baştan tekrar Luffy'nin tam hâliyle kapışsa yine de yenilmezmiş gibi bir havada ya. Adamda hiç tökezleme falan hissedemedim ben. Avel avel sarhoşluklar yapıyor öyle anca.


Bence patronun kıskandığı şey üzerinden nasıl bir karaktere sahip olduğunu düşünelim... Bu adama flashback istiyorum ben.
Hükümet için ayın elemanı seçtim kendisini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık