Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark ettiğim bir detay var, Luffy ne zaman kafasına sağlam yese bilinci bir gidip geliyor ve Oda bunu bize gösteriyor mesela son chapterda da oldu bu. Ama son paneldeki açıda Luffy'nin bilincinin gidip gitmediğini göremiyoruz.
Kapıyı aralık bırakmış o yüzden. Yenildiğini resmetmiyor direk ama şu durumdan da normal bir şekilde kalkması imkansız gibi. Uyanış güçlenmesi alması lazım ya da yine birilerinin sırtında gezip güç toplaması lazım.
 
Oda yine ana karakteri çöp durumuna soktuğu için kötü oy verdim. Daha önce de yazdığım gibi, hiçbir seride bir ana karakter bu kadar salak durumuna düşmedi. Ama nedense Oda ısrarla bunu yapıyor. Allah evine ateşler salsın Oda. Artık düşmanımsın. :artiz:
 
Kaido... Bigmom denilen şarlatandan sonra "imparator" adının ağırlığını ve karizmasını bu adam kurtardı. Luffy ise gene bir tur dayak yedi ama ona da helal olsun hakkaten güzel dövüştü. Ben şimdi şunu merak ediyorum acaba Luffy yenilecek mi yoksa diğer bölüm gene ayağa mı kalkacak? 🤔
 
Sen 50 bölüm Zoro, koskoca Ejderha'ya nasıl vuramadı diye dalga geç, sonra şöyle böyle hızlı, şöyle böyle geleceği görüyor dediğin adam da melez formunda Kaido döverken Ejderha formunda Kaido'ya vuramasın :hhh:
O değil de Zoro koskoca ejderhaya nasıl vuramadı ya :ehe:

Kaido zaten kazanacakmış bu arada.
Nerde vuramamış yine nasıl hülyalar görüyorsun? :D Zikzak gibi geleceği görerek aralarından geçiyor yılan modunda. Kuyruğuna bak Luffy'nin uzayan kolu gibi sert zikzak gibi çizilmiş. Yine haterlığın ortaya çıktı.:D Son atağı yese ne olur belli edilmemiş. Geçiniz.
 
Odayı gömmelerimiz haklıydı ama hakkını da verelim. Dövüş sahnelerini çok iyi çizmiş. Ama Luffy beklediğimden daha hayvan olmuş be! Luffy çok büyük ataklara da bana mısın demez hale gelmiş artık, onu da gördük. Kid ve Lawun ortak saldırısına da göz kırptı mesela Kaido, daha önce teklediği bagua artık o kadar etki etmez olmuş. Bütün bunlar Odaya da hızlı gelmiş belli ki saçma bir şekilde araya parazit koydu. Güçlenmesi ile ilgili süreç olarak değil de çizim olarak bize "tamam yeter artık yensin, itirazımız yok" dedirtecek. Tam teşekküllü kral hayırlı olsun herkese. Buradan ilerisinde artık heyecan olsun diye zor duruma düşen bir anakarakter olacaktır en fazla. Göstermelik bazı güç artışları olabilir ama Luffy artık oldu.
Son atağı yiyene kadar Luffy sabaha kadar o atakları yese bir şey olmaz gibi gözüktü.:D Şu Boro Breath saldırısı hele, adada BM harici ona dayanacak kişi yok. Luffy'den başka da o atağın altından o şekilde kurtulup da sonra saniyesinde Kaido'nun olduğu yere uçacak biri yok.:D

Orada kalbi bıraktım. Müthiş bir sahneydi.

Fark ettiğim bir detay var, Luffy ne zaman kafasına sağlam yese bilinci bir gidip geliyor ve Oda bunu bize gösteriyor mesela son chapterda da oldu bu. Ama son paneldeki açıda Luffy'nin bilincinin gidip gitmediğini göremiyoruz.
Ani göz beyazlaması bilinç gitmesi ise Luffy de Kaido'ya çok yaptı bunu hacı.
 


Resmen dressrosa arcı kopyalamış, tek farkı araya cp0 giriyo. Ikisinde de aynı şeyi söylüyo son saldırm diye. Luffy'nin kaybetme ihtimali yok, haftaya ya g5 ya uyanış acacak yada bi şekilde son 1 saldırıyla kado'nun işini bitirecek.
 
Luffy'nin yine G4'ün süresi bitti demeyelim diye araya birini koymuş Oda. Bu roundun galibi yine Kaido. Artık Gorosei'lerin bahsettiği meyve Gomu çıkar, Luffy meyveyi uyandırır ve yener.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık