Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CP0 ajanına helal olsun adam yaptı görevini herşeye rağmen. Tek sevindiğim nokta bu Odanın kimseyi öldürmeyeceğini bilmem. Tmm Kaido iyi vurur ajana ama adam en nihayetinde kalkacak. Hükümetin böyle değerli elemanlara ihtiyacı var.
Offpanel veya fb ile öldürdüm dedirtebilir. yaşlı kadıni öldürüyorsa CP0ı da öldürmesi lazım. :)

bana son sayfa kaido'nun gördüğü gelecekmiş gibi geliyor. oden mevzusu yüzünden, eğer vursa luffy'nin düşeceğini gördüğü için luffy'e değil, cp0 elemanına vurmayı tercih edebilir.

kaido ile aynı anda luffy'de en büyük silahını hazırlamış. kaido luffy'e vurmayınca, luffy kaido'ya vuracak, kaido'da cp0 elemanına vuracak gibime geliyor.
En son herhalde geleceği gördü de böyle oldu denildiği sahnese Luffy Kaidodan tek yemişti. Çok iyi hatırlarım @Smoker konusunu açmıştı Luffyfanların kara günüydü, asla inanmak istememişlerdi, YC1 Katakuriyi tokatladıktan sonra Luffy nasil tek yer diyorlardi, ama rüya değil gerçek çıktı. O yüzden çok şaapmamak lazım. :)

Bu son saldırım işe yaramazsa G4 bitiyor dedirtiyor Luffy'e ve son saldırısında arkadan aldığı darbenin de etkisiyle Kaido'nun güçlü saldırısını yiyor.Tamamen şalter kapatması gerek g5 beklentim yok artık gücü kalmadı o çatıdan Kaido inmeyecek Luffy inecek ama Luffy'nin de işini bitirdi geriye tek ihtimal tam herşey bitti denildiği anda meyvesini uyandırıp ayağa kalkması.Kaido'nun lastik bunu yapamaz dediği panel de kafada soru işareti oluşturdu acaba bu meyvenin gücüne daha önce şahit oldumu,başkasında mı gördü gomu gomu meyvesini? Kendisi röportajında mı neyse artık sorulara cevap verdiği bir söyleşisi vardı onda okumuştum Kaido sadece yumruklarla yenilecek birisi değil Luffy ve ben onun nasıl yenileceğinin bir yolunu bulmalıyız demişti.Sen çiziyorsun seriyi kardeşim Luffy'i bitirdin Kaido'yu da hala çakı gibi ayakta bıraktın nasıl olacak o iş biraz Kaido'yu da güçten düşürseydin.
Kişimoto da Madarayı çizdim çizmesine ama nasıl indirecem bilemiyorum demişti ve Madarayı indiremedi, ne yaptı Zetsu haince geldi arkadan kolunu soktu çakrasını emcükledi. Bunu OPa uyarlarsak E. Oda Kaidonun nasıl yenileceğini bilemiyor, Kaidoda ısrarla yenilmiyor, Narutodaki gibi hain birinin Kaidoyu gafil avlaması lazım. Tüm oklar Lawı gösteriyor. E. Odanın OP evrenindeki yansıması olan Hain Law, Kaidoyu gafil avlayıp içten hasar verecek. Belki de hakisiz oda yapar Kaido haki kullanamaz, kim bilir. :)
 
Sen 50 bölüm Zoro, koskoca Ejderha'ya nasıl vuramadı diye dalga geç, sonra şöyle böyle hızlı, şöyle böyle geleceği görüyor dediğin adam da melez formunda Kaido döverken Ejderha formunda Kaido'ya vuramasın :hhh:
O değil de Zoro koskoca ejderhaya nasıl vuramadı ya :ehe:

Kaido zaten kazanacakmış bu arada.
 
Yalnız Kaido'nun lastik böyle bir şey yapamaz demesine takıldım.

Lan kesin adı değişen meyve gomu gomu ha. Saçma salak bişey çıkartacaklar.
Bana göre en başından beri o. Marine o meyveyi özenle taşırken. Shanks da o meyveyi caldi onlardan. Daha sonra da o meyveyi Luffy yedi. Shanks da daha sonrasinda sapkasini verdi. Al sana süper bir roman :oleyo2:
 
Hadi onu odaklanmadı falan diyerek kotarır. Olum asıl serinin en hızlı adamları birlerine atakdalar. CP ajanı gelip luffynin tepesine binebiliyor. Ne hızı bu Peygamber mi. :(


Edit: Dün ben anlayamamışım tepesine bindiğini ona doğru gelirken dikkatini dağıttı sandım gelmiş tepeye binmiş birde. :(
Patronun da hızının hakkını vermek lazım. :a:

 
Luffy hakkında birkaç zamandır dikkatimi çeken bir şey var.

Wano'da "Halk senin yüzünden aç kaldı" diye düşünerek Kaido'ya iyice bilendi. Luffy'nin bencil bir insan olduğunu düşünürsek (düşmanlarını genelde insanların halini düşünerek değil de kendi kişisel arzuları için seçiyor) bana özel bir durum gibi geldi. Yemeğe ne kadar değer verdiğini biliyoruz, bu durumu epey içselleştirmiş.
 
Odayı gömmelerimiz haklıydı ama hakkını da verelim. Dövüş sahnelerini çok iyi çizmiş. Ama Luffy beklediğimden daha hayvan olmuş be! Luffy çok büyük ataklara da bana mısın demez hale gelmiş artık, onu da gördük. Kid ve Lawun ortak saldırısına da göz kırptı mesela Kaido, daha önce teklediği bagua artık o kadar etki etmez olmuş. Bütün bunlar Odaya da hızlı gelmiş belli ki saçma bir şekilde araya parazit koydu. Güçlenmesi ile ilgili süreç olarak değil de çizim olarak bize "tamam yeter artık yensin, itirazımız yok" dedirtecek. Tam teşekküllü kral hayırlı olsun herkese. Buradan ilerisinde artık heyecan olsun diye zor duruma düşen bir anakarakter olacaktır en fazla. Göstermelik bazı güç artışları olabilir ama Luffy artık oldu.
 
Palanın, iş adamı dediler bu Aslan tombaladan sonradan çiktı dediği gibi CP0 önce Robini alacaktı sonra emir Luffye değişti. Bakalım bizim cüce maskeyi çıkarıp sadece ölüler görür diyecek mi. :)

Bir de CP0daki cüce burdan sonrasını biz federaller devralıyor diyerek yatan herkesi götürmek isterse ne olur merak konusu. :) @artyomdh
Savcım sana sadece şunu diyebilirim
-Sana imreniyorum :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık