Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bölüm üzerinden değerlendiriyorsun. Ben genel senaryoya göre değerlendiriyorum. Farklı şeylerden bahsediyoruz.
Genel olarak bakıyorum dostum neden zorluyorsun. Kaido kınlar ile dövüşürken luffy çatıya çıkmaya çalışıyor o sırada zaten 2 defa kan alıyorlar. Çatıya 5 kişi çıkıyorlar hepsi saldırıyor ama nedense kaido bir tek luffye kral haki ile saldırıyor. Zaten 5li neden çıktı onuda anlamadım totalde Zoronun bıraktığı yara kaldı ki onuda gördük ne kadar etki etmiş ama bu sırada yine tüm hasarı luffy alıyor bu zamana kadar olan kısımla kalsa sana hak verirdim ama son olan olaydan sonra biri çıkıp kaidonun dezavantajı var diye yakınır ise çok net şekilde akıl sağlığından şüphe ederim. Tekrardan bak bi luffy momolardan sonraki periyota acaba bu dövüş nasıl ilerlemiş diye.
 
Yok kaido dezavantajlıymış :hhh: bırakın artık bu işleri beyler cidden sıkıldım artık. Luffy hepsinin toplamının bilmem kaç katı kadar hasar veriyor ama nedense kaido zayıflamak yerine güçleniyor böyle bir senaryoda çıkıp kaido zayıflıyor demeyin adamın ne gücü net olarak belli nede başka birşeyi ki şuanda verdikleri hasara baktığında gitgide sizin deve yaptığınız şey pireden bile daha küçük hale geldi.
 
Kaido arc içinde ne kadar dezavantaj almış olsa da hala Luffy’den birkaç gömlek üstün. Luffy inanılmaz gelişti fakat yeterli değil. Yazar bunu gölgelemek için CP0 patronunu çatıya gönderdi. Luffy o son saldırıyı yapsa ne olurdu düşüncesine eminim çoğu okur girmemiştir bile. Fakat bu durum Kaido’yu karakter açısından daha iyi anlayabilmemize olanak sağlayacak.

Sonrası için meraklıyım fakat ben Luffy’nin yerden kalkıp Kaido’yu dümdüz yendiği bir senaryoyu klişe buluyorum. Umarım daha farklı bir son olur.

CP işin bahanesi oldu. Atak sonuçlansa Luffy'i büyük ihtimalle yerde yatarken görecektik. Bölümün başından beri o havayı vermiş, Kaido tınlamıyor.

Yeni teknik gelse de yenemez muhtemelen, hasar verebilse bile başarıdır.
 
Dostum gözlerin kör herhalde şuan dezavantajı olan taraf luffy kaidoya dalan herkesi topla şu en son vurduğu saldırının yanında hiç birşey.
Dövüş içinde ne kadar bakarsan bak üstün duran taraf luffy millet luffy vuruyor işlemiyor diyorda bak bı kaido kaç defa şuana kadar vurdu da luffy ayaktaydı.
kanka sen okuduğuna emin misin? 4 kere yerden kaldırdılar luffy’i ölsün seri mi bitsin
 
Luffy daha teknik göstermediki kid ve lawa bakarak bildiğimiz gibi law nasıl devasa bir teknik gosterdiyse luffy de göstermeli en azından kid kadar göstersin sanji bile yeni özel yetenek gösterdi daha vs bitmedi asıl haftaya yeni teknikler bekleniyor gear serileri luffynin en büyük yıkıcı güçleridir direk başka bir boyuta sokuyor o yüzden herkes gear 5 istedi olucak oda nasıl cizicek merak ediyorum kaido ölümcül bir darbe almalı kaido yoruldu gücü azaldı bunu biliyoruz yere düşmeli yada wanoya düşmeli bir olay göremedik gök yarilmasi hariç hep aynı şeyleri çizdi oda .
 
kanka sen okuduğuna emin misin? 4 kere yerden kaldırdılar luffy’i ölsün seri mi bitsin
bir tarafta vuran kaido diğer tarafta vuran kişiler belli sen bunları eşit görüyor musun?
Biliyoruz herhalde 4 kere düştüğünü mesele o değil şuan luffy kaidoya denk dövüş götürüyor araya birileri giriyor kaido anca o şekilde alıyor adamlar halen kaido dezavantajlı diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık