Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanış yolu açildi artık son g4'te bitti. Kaido saldirilarla hasar aliyor kan gidiyor ama birsey olmamis gibi devam ediyor. Heralde karsilayamayacagi bir saldiri lazim. O da uyanış'la gelicektir muhtemelen.

Kaido'da gözlem olmasini beklemiyordum ama en azindan bazi saldirilari atlatsaydi luffy.
 
Luffy'nin en güçlü atakları gıdıklamıyor bile bu adam sayısız kişi ile dövüştü ve en ufak yorgunluk belirtisi yıpranma yok.Kaido yenilecek onu biliyoruz her ne kadar sen okuyucuyu yenilmeyecek Luffy yenilecek diye düşündürmeye çalışsanda yenilecek yemezler onu geç artık.Ama en ufak yıpranma olmadan ve Luffy bu kadar yıpranmışken nasıl yenilecek Kaido umarım salak saçma bir handikap verip indirmezsin son dakikada.Handikap konusunda bir ipucu geldi zaten cp0 Luffy e arkadan saldırıp dikkatini dağıtınca Kaido Oden'ı hatırlıyor.Büyük ihtimalle içinde bir uhde kaldı Oden konusunda sindiremedi dikkatini dağıtarak yenmeyi. Gelecek bölüm tekrar böyle kazanmayacağım diyip kendi kendine bir şey yapabilir Kata'nın kendine saplaması gibi.Sorun şurda Kaido bu gibi şeyleri çok umursayan bir adam değildi ki zaten şimdi karakteri mi değişecek bunun.Aklıma başka handikap gelmiyor zira handikapsız Luffy'e zafer kazandıramaz şu saatten sonra.Luffy bitik vaziyette Kaido'nunsa bir kaç hafta daha bu tempoda kavgaya devam ederim der gibi bir görüntüsü var...
 
Bölüm gayet yeterli seviyeydi, hem luffy hem de Kaido tarafından ciddi yıpratıcı saldırılar gördük. Zaten luffy kendisi eğer CP0 bile müdahale etmese son atak eğer yetersiz gelirse, yenilen ben olacağım diyor.

Luffy: "...!!
One more attack...!!
If he isn't down with this one, then I will be the one who lose...!!!
“Gomu Gomu no~~~”!!"

Son ikili sayfa inanılmaz kaliteli, çok beğendim. Luffy Dünya Hükümeti için ne boyutta bir tehlike olarak görüldüğü, CP0 savaşa müdahale edecek kadar gözlerinin kararmasıyla ortaya çıkıyor.
 
Cp-0 eleman, o kılıç girdikten sonra Drake'i gömüyorsun anladık hadi neyse. Ulan ondan sonra Kaido dövüşüne gidecek gücü kuvveti nerden buldun ? Oda kalemini tezeğe bandırıp yazıyor seriyi yemin ederim.
Meyvesi vardır belki. Kendisini iyileştiren kopyasını oluşturan ya da başka bir şey... Yoksa zaten saçmalık. Wb falan o kılıcı yiyince sarsılmıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık