Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir sahne olamaz ya oda adam değilsin insan düşmanına yapmaz bunu luffy önce kaidoyu sonra cp0 patronunu aradan çıkar da neşemiz yerine gelsin.
 
Sen vasıfsız biri yüzünden bu hallere düşecek adam mıydın be Luffy? Allah Oda'nın evine ateşler salsın. Bir sal artık şu adamı Oda, yeter.
 
Dövüş güzel ama şöyle saçmalıklar eklemese daha güzel olurdu bence.
Yine Luffy'nin rakibine her şeyi yüklemiş Oda, ona ne diyorsun? Geleceği de görüyormuş hayvan. BM ile bu hayvanın denk gösterilmesi de bir garip. Oda bu işi cidden beceremiyor.
BM ile denk gösterilmedi bence farkı çiziliyor her geçen bölüm. BM ile Kaido'nun denkliği Luffy ile Kaido'nun denkliği kadar var yok. Bölümü görmek lazım.
 
Luffy'nin meyvesi yine iyi. Dorohedoro'da gücü mantar çıkartmak olan reis vardı. Ama en güçlüleri oydu ajhdj. Yani meyvenin kullanma gücü de önemli. Cillop gibi meyveler dandik kişilerde harcanıyor.
En sama OPte olsa en az amiral olurdu. Mantar kullanıyor ama o mantarla neler yapiyor adam. Ondaki ağırlik OPte kaç kişide var. Cehenneme gitti orayı bile örgütledi reis tam bir liderdi. :)

Lütfücüler dua etsinler adama bahane verdi işte yoksa yatış kral gene yatıyordu gerçi yine yattı sonuç değişmiyor xD
Bölümün adı : Yatışçılarin Bahanesi Olmaz. :)

@William cutting

Bu arada Luffy her haki türünde de Kaido'ya karşı koyabiliyor ve hatta zaman zaman baskın da geliyor ama haki dışındaki diğer etmenlerde tam olarak Kaido'ya diş geçiremedi. Yani hakide sorun yok ama meyve kullanımındaki güç farkı bu noktaya getirdi Luffy'yi. Uyanış açmadan bu iş olmayacak belli ki.

Luffy şu haliyle her türlü yonkou eder. Bigmom'ı duvardan duvara çalar en basitinden. Yalnız Kaido sadece bir yonkou değil, en güçlü yonkou. Diren Luffy :S
Yavaş çalsın, Luffy 1 mm ittiremez bu gücüyle BMyi. :)
 
Luffy çok sağlam darbeler almış devam etmiş. Şu adadan aşağı düştüğü sahnede ışının altından kurtulup G4 ile geri gelmesi fenaydı. Kaido, Hydra ile bir ara kendinden geçer gibi olmuş. Birileri hala Kaido hasar almıyor diye algı kasıyor.:D

Luffy bunlarla Kaido'ya hasar bırakamıyor ama elin çapulcularının bıraktığı da savunuluyor. Allah'ım sen aklımızı alma Yarabbi.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık