Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin en güçlü atakları gıdıklamıyor bile bu adam sayısız kişi ile dövüştü ve en ufak yorgunluk belirtisi yıpranma yok.Kaido yenilecek onu biliyoruz her ne kadar sen okuyucuyu yenilmeyecek Luffy yenilecek diye düşündürmeye çalışsanda yenilecek yemezler onu geç artık.Ama en ufak yıpranma olmadan ve Luffy bu kadar yıpranmışken nasıl yenilecek Kaido umarım salak saçma bir handikap verip indirmezsin son dakikada.Handikap konusunda bir ipucu geldi zaten cp0 Luffy e arkadan saldırıp dikkatini dağıtınca Kaido Oden'ı hatırlıyor.Büyük ihtimalle içinde bir uhde kaldı Oden konusunda sindiremedi dikkatini dağıtarak yenmeyi. Gelecek bölüm tekrar böyle kazanmayacağım diyip kendi kendine bir şey yapabilir Kata'nın kendine saplaması gibi.Sorun şurda Kaido bu gibi şeyleri çok umursayan bir adam değildi ki zaten şimdi karakteri mi değişecek bunun.Aklıma başka handikap gelmiyor zira handikapsız Luffy'e zafer kazandıramaz şu saatten sonra.Luffy bitik vaziyette Kaido'nunsa bir kaç hafta daha bu tempoda kavgaya devam ederim der gibi bir görüntüsü var...
Gıdıklama felan filan siz ciddi misiniz birader??

Hydra'nın altında kendinden geçer gibi oldu. Geleceği görerek herhalde aradan Ejder ile zikzak yaparak sıyrılmaya çalıştı ve sıyrıldı.

 
Uyanış yolu açildi artık son g4'te bitti. Kaido saldirilarla hasar aliyor kan gidiyor ama birsey olmamis gibi devam ediyor. Heralde karsilayamayacagi bir saldiri lazim. O da uyanış'la gelicektir muhtemelen.

Kaido'da gözlem olmasini beklemiyordum ama en azindan bazi saldirilari atlatsaydi luffy.
Uyanışı bence sonraki arc açacak. Eğer onu da yaparsa ek bir şey kalmıyor. Yine "yok h.hakinin şu formu var aslında" gibi saçma sapan şeyler gelmezse...Şimdi dayağı yedi oturmazsı lazım. Devlet baba olaya teşrif etti.
 
Yav görmüyormusun bir ejdere dönüşüyor bir kertenkele oluyor bir öpücük atıyor yıpranmış ve bitik bir görüntüsü var mı Kaido baya yıprandı düştü düşecek diyebilirmisin Luffy en kral saldırısını yaparken adam trollük yapıyor ?
Son atağı yiyene kadar Luffy'nin de sıfat düşecek gibi durmuyordu. CP0 elemanı kilit koymadan hemen önce bak yine savaş odaklı. Ejder moduna zaten Hydra'dan kurtulmak için giriyor. Sonra Ejder moduna King Kong çakıyor fırlatıyor. Oradan Melez moda girip saldırı yapıyor. Luffy de modlar arası değişiklikler yaptı. Snake Man ile vuruyordu Kaido Ejder moduna girdi ağzına aldı Boro Breath ile Adanın dışına kadar fırlattı. Luffy kurtulmak için Bounce Man'e geçti ve geri yanına uçtu King Kong koydu. Ejder modunu fırlattı attı. Oradan hızlıca melez mod ile gelip raimei hakei çakıyor. Luffy darbeden çok G4'den çıkacak olmayı düşünüyor.
 
Anlatmak istediğim de tam budur.arc direkt olarak bozuk kimse anlamak istemiyor "mf"hataları yanında mum ile aranır.
Aslında herkes farkında, daha önce yazıldı özellikle Linlin vs Kid ve Law'da; fakat yapacak bir şey yok. Kabullenemezsek okumayacağiz mecbur peki deyip sonraki bölüme geçiyoruz. Yoksa saçmalık denebilecek epey malzeme çıkar. Az çok yazara laf sok sonra okumaya devam et.
 
Uyanışı bence sonraki arc açacak. Eğer onu da yaparsa ek bir şey kalmıyor. Yine "yok h.hakinin şu formu var aslında" gibi saçma sapan şeyler gelmezse...Şimdi dayağı yedi oturmazsı lazım. Devlet baba olaya teşrif etti.
Yok, heleki diger kaptanlar yapmisken luffy'de uyanış gelicektir tahminen. G4 yeterli degil inmez böyle. KKG bile heralde yetmez. Madem kaido inicekse gerekli.

Genelde zaten önce power alma sonra diger arc ise gelistirme oluyor. Tahminimce bu arc uyanış gelir 3-5 bölüme görürüz gibi belki birkaç bölüm daha sonra ve kaido iner. Sonrasinda elbaf'ta falan ise bunu gelistirerek yonkou'yu geçer.

Zaten op sonuna geldik elbaf'tan sonra heralde düzgün bir arc falan kalmiyor. Zoro sanji'nin amiral seviyesi luffy'nin de yonkou üstüne falan çikmasi için son arc olarak görüyorum.
 
Katakuri bayağı yaşlı aslında. Eski nesilden.

Kaido - 59
Katakuri - 48
Ya bu kadın Rocks üyesiyken bildiğin Oden gibi gemide aile mi gezdirmiş ? Şuraya bak Katakuri 4 yaşındayken tanışmış Kaido'yla. O kadar kocayı bu tayfadayken nasıl bulmuş gerçekten aklım almıyor. Hani dese ki kendi başınayken üçerli beşerli doğurdu anlarım. Kadın uzun vadelere yaymış ve bunu başka tayfadayken de yapmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık