Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm çok hareketli geçmiş. Kaido isirmis ağzına almış ağzında iken boro breath ile ada turru attirrmis. Sonra yine isirmaya çalışmış. Sonra gelişmiş versiyon hakei kullanmış. Luffy de karşılık vermiş. Bu bölüm ile en azından gözümde beklediğim noktaya geldi. Sonu Luffy'nim kalkıp muazzam bir finiş yapmasi ile tam olacak.

Metinden okuduğum kadarıyla sadece bu bölüm bile savaşı Arc'ın en iyi savaşı yapmaya yeter.

Sondaki atağı ne vuracaktı Oda belirsiz bırakmış. Büyük ihtimal Over Kong olmayacaktı. Özellikle soylettirmeden bitirmiş. Kaido da yenilmeye yakınmış gibi hissettim ama görüntüden belli olur.
 
Son düzenleme:
Kaidou'nun bu hareketleri ne cidden. Big meme zaten komedi ürünü olarak kullanıldı şimdi de sıra kaidou da mı? Her gün çocukça seri haline gelmeye devam ediyor durmak bilmeden, teşekkürler oda.
 
arcları lastik gibi sündürceğine aralara 2 3 arc daha ekleseydi kimse böyle sorgulamazdı son durumlarını, onun dışında ölümsüz başrol buffiyla luffy kesin ölmez diyebiliyoruz ama normal bir karakter olsa bu durumda tahtalıköyü boylardı şimdiye
 
Luffy o kadar vuruyor. Kadi bana mısın demiyor. Üstüne geleceği görüp gene dövüyor. Dövüş bitti. Kaido aynı travmayı yaşamamak için önce cp0 öldürür. Sonra da kendini öldürür veya adayı terk eder. Hoş zaten cp0 gelmese de dövüş bitti. Kaido hala sağlam. Luffy son enerjisi ile ne yapacak sanki. İşte yonkou olmak böyle birşey.
 
Hint dizilerindeki gibi olmadı mı son paneller :oleyo2: Kaido kalp krizi geçirip gidecek bu gidişle yoksa başka türlü ineceği yok. Luffy bu son saldırım dedikten sonra o darbeyi yediyse uyanış şimdiden hayırlı olsun. Yiğidim uyanış açtığında Kaido'nun gözler kapanış yapacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık