Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun onursuz olmasında sıkıntı yok. Sıkıntı söylemleriyle davranışlarının arasında tezatlık olması. Sen dövüşlerden böyle keyif alıyorum diye gezersen, savaşçı ölümü kabul etmeli diye felsefe kasarsan, hüüü özür dilerim Oden, o kadını öldürdüm dersen; Oden olayını hala unutmana rağmen yine aynı boku yaparsan onur konusunda eleştiri gelir. Sen rehinleri tut, 10 bin vs 10 kişi at, sonra dövüşler böyle olmalı, savaşçı böyle olmalı diye ahkam kes. Ne güzel dünya.



Mesala kimse Big Mom veya Bb'den dövüşlerde etik bir davranış beklemiyor. Oda, Kaido konusunda ne şiş yansın ne de kebap dediği için batırdı.

Luffy öyle der ama şerefli dövüşür.
Şereften çok; Luffy dövüşlerde bahane aramadığı için onu diyor. Yinede rehine almaz, başkası dövüşe karışsa sonradan çok üzülmüş gibi yapıp, galibiyete konmaz. En azından ailene dokunmayacağım sözünü tutardı.
 
Luffy'nin bu sözünü gündeme getirenler, nedense Luffy ve Issho dövüşürken Luffy'nin sırf Issho kör diye yapacağı saldırıları önceden ona söylemesini hiç hatırlamaz.
Diyorum adam rakibe göre davranır ama kimse takmıyor. Bu arada çok kral hareketti, tamamen de aklımdan çıkmıştı. Sağol hatırlattığın için.
 
Zoroyu severim o ayrı ama gerçekçi olalım biraz. Luffynin yanına kimi koyarsan koy fark etmez çünkü bu dövüş diğerleri gibi değil rakip ilk fırsatta indiriyor şimdi sen kendin gördün kingde Zoro ne hale girdi Emma sayesinde sence kaido karşısında ne yapabilir?
Çatıda Luffy ile beraber en iyi performansı sergileyen adam Zoro idi... Eğer Luffy ile beraber girselerdi Kaido'ya... çok iyi iş yaparlardı beraber. Ve Zoro yine ileri seviye Kral haki açar ve bir de öyle Ashura yapıp... Kaido'yu gayet yamulturdu. Bir de yanında Luffy var ki zaten Luffy'i de görüyoruz. Yani ikisi beraber Kaido'yu net mahvederdi... :d
 
Yani tabii bu işler karşılıklı.Bizde Luffynin öyle herkese kucak açıp ben ne olursa olsun temiz dövüşürüm diyen biri olmadığını söylüyoruz.Rakiplerden genelde zayıfken olamaz zaten.
Luffynin olayı basit adam ne ise luffy ona göre muamele yapıyor. Serinin hiçbir yerinde luffy ile adil bir dövüş yapmak isteyipte luffynin buna karşı hile hurda yaptığını görmedim gören varsa ayrı.
 
Ağa plana dahil olmasının tek sebebi oradan sanjiyi çıkartmaktı tek aradığı şey karışıklıktı. Sırf şerefli dövüş olsun diye tayfasından birini riske atması daha büyük şerefsizliktir.
Dressrosa da kılık değiştirip Dof'u kandırmaya çalışması da var daha arc başı.

Shabody de yine kılık değiştirdi Px buldu.
 
Big mom'a suikast planına neden itiraz etmedi senin Luffy?
Etmez arkadaşım adam rakibe göre davranıyor diyorum. Sanji'yi kaçırmış bir sürü plan hazırlamış. Sanji'yi bir de kandırıp düğünde öldüreceğini öğrendi. Onun da hisleri var adam melek değil. Rakibin kişiliği önemli diyorum yaptıkları önemli. Bir nevi Luffy'nin ki etkiye tepki. Kendisine yapılana karşılığıyla karşılık vermek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık