Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin bunu demesinin tek sebebi bunu diyecek konumda olmamasıydı. Çoktan yc3'e karşı ikiye bir dalmıştılar. Nami'nin yardımı ile Cracker'i yendikten sonra teke tek ve onurlu savaşma muhabbeti yapacak değildi.
2v1 onursuz bir savaş değil bence. Düello yapmıyorlar. Hayatta kalma mücadelesi bu. Luffy öyle herkese karışmaz. Bazı rakipleri ile teke tek savaşmak ister onu rakibi belirler. Ama millete karışmaz. Niyetini belli eder. Kompleks bir adam reyiz.
 
Hocam yeri değil ama kafama takıldığı için yazıyorum.

Hocam aklıma bişey geldi 3 antik silahın görevi redline ve grandline ortadan kaldırıp bi nevi 4 parçayı birleştirip one piece yi oluşturması olabilir mi 4 parça birleşince allblue da gerçekleşmiş olucak. Sanırsam dünya hükümeti zamanında dünyadaki kara parçalarını birbirinden antik silah yardımı ile ayırdı. Niyeti ise yüksek nüfuslu ülkelerin oluşmasını engellemek. Ne kadar parçalarsa ülkeler de okadar küçük ve güçsüz kalacaktır. Redline bilerek dünyayı saracak şekilde bıraktılar ki kontrol ellerinde olsun. Belki grandline pek hakim olamadılar ama redline kesinlikle doğal bir yapı değil. Korsanlardan ve özellikle imparatorlardan korkmalarının sebebi one piece yi aramaları kadar olsa da korsanlar bölgeleri himayeleri altına alarak büyük güçler elde ediyorlar. Hükümetin en korktuğu şey ise insanların birleşmesi. O yüzden mihawk luff için denizlerdeki en korkunç güce sahip diyor herkesi kendi tarafına çektiği için. Adam dresrossa da savaştığı adamları bile müttefiği hatta filosu yaptı hükümet bunu büyük ihtimalle şuan bizim görmediğimiz ama arka planda gerçekleşen olaylar yüzünden luffden korkup (joyboy olmasından ) ölüm emrini veriyorlar Arka planda hasır şapka filosu belki luff adına dünyada bölge elegeçiriyor ya da devrimcilerle bir olmuş hükümete saldırıp saboyu kurtarmaya çalışıyor. Geriye gidersek roger abimiz joyboyun raftelde yazmış olduğu antik silahları kullanıp denizleri birleştirme işini yapamadı doğal olarak çünkü antik silahların hepsi elinde değildi (hepsinin bi görevi var. Örneğin shirahoshi doğmamıştı ve o yüzden biz erken geldik dedi raftel için. Daha sonra ömrü de az kaldığı için kendinden sonraki neslin bunu başarması için idam edilmeyi kabul etti ve beklediği one piece nerde sorusuna cevabını verdi.
 
Yukarı çıktığında Law'ın kol kenarda kanlar içinde. Altta Bellamy'i köpek gibi kullanıp bir kenara atmış. Luffy rakibin kişiliğini davranışlarını önemser. Katakuri'nin sonunda ağzına şapka koydu gitti. Luffy iyilik meleği değil ama aklı şerefsizligi de kesmiyor.
Big mom'a suikast planına neden itiraz etmedi senin Luffy?
 
Big mom'a suikast planına neden itiraz etmedi senin Luffy?
Luffy dövüşlerde adil değil ama karakterinde sıkıntı yok bence de, BM alçakça planlarla herkesi tuzağa düşürüp öldürecekti yani öyle bir karıya tüm tayfasının etraflarını sardığı bir ortamda adil davranmasına pek gerek yoktu ve salaklık olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık