Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O denklik Kaido ciddileşene kadar işte. Geçen bölüm yaptığı yeni saldırının doğru düzgün hasar vermediğini gördük. Bu bölümde de yine daha ağır hasarı alan taraf Luffy olmuş belli ki. Kaido ile baş edebiliyor ama üstünlük kurduğu bir yer yok. Kaido o kadar takmıyordu ki adam savaşın ortasında alkol alıyor. Serinin zirve isimlerinden birinin alkolle hakisini arttırmaya ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorsundur herhalde.

Kaido odağı gitmiş ağlıyorken ona saldıran Luffy'e bir laf etmiyorsunuz benzerini Kaido yapınca Kaido'ya yazmaz oluyor. Luffy'de güya o kadar geliştirdi gözlemini en kritik anlarda kullanamıyor. Buradan bile belli aslında yetersiz kaldığı.
Nasıl ciddileşene kadar? Adam zaten uzun zamandır böyle savaş yapmadım diyor. Kaido ciddileşene kadar değil Kaido başka sayesinde açık bulup değerlendirene kadar. Ayrıca Luffy'nin her saldırısı final saldırısı gücünde olamaz. Vurduğu atakların Kaido'yu bitirmeyecek saldırılar olduğunu biz de biliyoruz. O yüzden Luffy açık buldu vurdu Kaido'ya bir şey olmadı. Kaido açık buldu vurdu Luffy yenildi demek hatalı. Zira Kaido'nun en güçlü vuruşları gördüğümüz kadarıyla Raimei Hakkei ve türevleri. Luffy'nin o saldırısının bitirici saldırı olmadığını herkes söyler zaten. Ayrıca Kaido'nun açık bulup Luffy'e vurduğu sahne de var. Kafasına oturtuyor Ragnarok'u. Luffy daha dikkatli olmalıyım açık verdim diyip ayağa kalkıyor.

O yüzden verdiğin örnekler baya eksik. Savaş zaten sonuna doğru geliyor. Kaido da açığı yakalamış ölümcül atak vurmuş deniliyor metin spoilerında. Luffy yakaladı vurdu değil Luffy ölümcül atağını daha vurmadı Kaido'ya. Ayrıca savaş içinde kendi açığını bulması ile dışarıdan gelip birisinin yardımı ile açık bulması farklı.

Oden'i savunanlar bugün Luffy'e kör olmuş.
 
İma olmadı derken yamato ne dedi şuan momo ne için uğraşıyor ? Donmuş su ile 1 adayı gökte tutmak ne alaka ? Kaido açık aramadı ya da açıktan faydalanmıyor dikkati dağılan luffy onun sorunu o kaido nun değil .Ayrıca 4 defa gidip gelmesini de bağlamaz rakibi durmadan rakiplerle uğraştı sen numbers ların gücünü novalarla bir tutuyorsan ayrı mesela tabi...

Al ima olmamış mı olmuş mu bir bak. Su donması ile bulut hareketini kontrol etme ne alaka hala anlam veremiyorum
Bu oyuncak olan askerler ile aynı durum. O kız da bayıldığında oyuncak etkisi geçmişti. Kaido'nun da gücü azaldıkça etkisi azalıyor. Tıpkı Moriah'ın savaşın sonuna doğru iyice gölgeler üzerinde etkiyi kaybetmesi Luffy vurdukça gölgelerin ağzından kaçması gibi bir şey bu. Kaido kendi ağzıyla kendimi zayıflatacak bir şey yapmam gücünü kabul ettim diyor.
 
Az önce yolda giderken forumda Katakuri'nin iradesi Dof'tan yüksek diye bir yorum gördüm, acaba yanlış mı gördüm diye tekrar tekrar baktım ama hakikaten böyle yazılmış, çok talihsiz yorumlar maalesef. :) H. Haki sahipleri içinde irade sıralaması yapsak 1. Dof olur, Katakuri ise Çinjao ile sonunculuğa oynar. 1 kilo pamuk mu daha ağır yoksa Katakuri mi diye sorsalar bir kilo pamuk derim. Adamın seride hiçbir ağırlığı yok. Anası azarlıyor, sen karışma diyor, bacısı sallamıyor, abisi bile anamız düşerse tayfanın başına ben geçecem diyor, Katakuriyi kaale alan yok. Doflamingo ise Katakuriden fersah fersah üstün. Adam doğuştan Kral. Daha veletken kendinden güçlü adamlar diz çöküp sen KK olacak adamsın diyorlar, iradeye boyun eğiyorlar, tayfası düşünmeden Dof için ölüme gidiyor. Müthiş bir ağırlığı var seride. Kata hadi gidek dese kardeşlerinden hiçbiri peşinden gitmez, bir bizim forumdaki dayanıklılıkla iradeyi karıştıran Katakuri fanları gider. Yahu adamın iradesi, dövdüğü adam sürekli kalkıp geliyor diye kırıldı gitti, böyle sağlam irade mi olur, teallam ya. :)
1. Dof olur dedikten sonra bu konuda dediklerinin mantıki geçerliliği kalmamıştır Sn. Savcım. Sıradaki mevzuya geçelim :(
 
Hancock ve Kuma burada olsaydı ve Izo yarı ölü haliyle onlarla kapışıp 1 tanesini indirseydi haklıydınız arkadaşlar.Bu Izo'yu nereden baksan İmparator seviyesine çıkarır.CP0 ekibi shichibukai etmez derken bunu kastediyorum.Gördüklerimize göre Lucci dışında bu ayarda olan adam yok bu kadar basit.
Keşke Lucci çatıya çıksa da Kaido vs Luffy vs Lucci izlesek... :gamyon:
 
Şimdi yeni spoiler metni geldi. Dilinden hiçbir şey anlaşılmıyor. Ama geçen bölüm yorumunda dedim. Kaido'nun duygusuz olduğu bir mod var ona yakında girer çılgınca girişir diye. Kaido çok garip bir karakter çıktı. Bu moda girmeseydi (Slaughter) o açığı değerlendirmezdi büyük ihtimal. Sonrasında ağlaması da bu yüzden. Gülmesi de. Herif psikopat. Slaugter Mode'tan çıkmasın. Luffy tam anlamıyla o modunu görmesi lazım ki Luffy de acımasızlaşsın.
 
1 - İlk alıntıda yazılanı anlamıyorsun anlayıp cevapla ne diyeyim.2
Verdim zaten.İşin içine WB'yi katan ben değildim üstelik.


.2 - Kuzan amiral değil artık öyle shichiliğe güvendi falan diyemezsin
Güvenemeyip basıp gitti zaten.Dof'un elinin altındaki adama ulaşmasına izin vermeyip bunu donduran bir Kuzan vardı.Dof buzdan kurtulduğunda da geri vitesini yapıp gitti.Karşısındaki de dövüşmeye niyetli bir amiral bile değil.Dof,Kuzan'ın merhameti sonucunda yaşıyor sonuç olarak.


Amirallere şunu dediklerini sanmıyorum : “ Lordlar size saldırırsa kendinizi savunun dokunmayın ha onlar bizden.
3 büyük güçten birisinin (ki kendi tarafında olan) fişini çekmek ister kesin denizciler ve hükümet.

Amirallere Kral Riku'nun önünde de eğilin dediklerini ben sanmıyorum.Onlardan bir tanesi eğildi ama.Denizcilerin amirallere Luffy üzerine bahise girin dediğini de sanmıyorum.2 yıl önceki tayfayı sağ bırakan Kuzan, Dof'u da sağ bıraktı diye adamı imparator ilan etmediğin kaldı şurda bir.


Dof öldüremeyeceği kesinleşmiş olan adamla niye uğraşsın ? Kuzan araya girerken Smoker’ı öldüremeyeceği bariz.En basitinden bu ikisi dövüşürken g5 askerleri alıp kaçırırdı adamı.Boş yere niye kassın adam.Zaten ona rağmen denedi ve gördü Kuzan’da tam buna engel olacak yetenek var milim kalmışken dondurdu adamı.Hem kuzanı ekarte edecek hem de Smoker öldürecek diyorsan sen bilirsin.Ray’in Kizaru varken tayfaya yardım edemediği ortamda çok şey bekliyorsun.
Dof elinin altındaki adama değemedi bile.100 metre önündeydi de Kuzan engelledi gibi bir durum yok.Ray-Kizaru örneği ile Dof-Kuzan'ın arasında bağlantı bile yok ayrıca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık