Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi araya kimler girecek bakalım, bence Kaido bırakıp gidecek. Millet de luffy kazandı diyecektir. Bu arc Kaido düşmez.
 
cp0 adam gelmese kaido'nun işini bitirmişti luffy. kaido dua etsin, luffy dikkati dağıldı da düştü.
 
Oda'da farkında aslında bu seviyeye çıkmasınım abes durduğunu. Geçen bölümlerde çok yükselttim biraz gömeyim demiştir. :D
Aslında E. Oda luffy gibi. Aklına ilk gelen şeyi yapıyor. Luffy'yi aradan çıkarırsam sorun kalkar diye düşünüyor. Samimi söylüyorum adamın bir hayal dünyası var ve nasılsa kimse karışamaz diye istediği gibi saçmalayabileceğini düşünüyor sanki kendisinden başka kimse okumuyormuş gibi :D
 
Beyazsakaldan iradenin kralını da gördük.Her zaman ki döndürmeye çalışıyorsun ama gol geçerli Mw.Birisi kendi adamına benim için öl diyordu,diğeri ise MF'ye kafa atıyordu.Baya aynılar :oleyo2:


Denizci olmayan Kuzan'ı görünce korkudan topuklayan,plan değiştiren adam Fuji'ye shichi olduğu için tekme atabiliyor.Güvendiği tek şey shichi olması.Serin hikayeymiş seninki de :D
Ben beyazsakalla adamı bir mi tutmuşum.Git oku beyazsakal niye kaçmış tekrar bak.Daha ne anlattığımın farkında değilsin sonra adı tartışıyoruz oluyor. Herhalde bir amirale saldırırsan başına neler gelebileceğinin farkındasındır.Bazı durumlarda ünvanın hiçbir önemi yok Teach hapishaneye izinsiz girdi direk tekini yedi oturdu kimse shichisin demedi.Yanlış hareket yaparsan sonuçlarına katlanırsın orada Fuji geri vites yaptı Dof shichiliği gözden çıkarmıştı.
 
CP0 ekibinin zayıf çıkması Shichibukailere(crocodile hariç) yarar.Lucci yüzünden bu adamların en azından patron denilen adamın Shichibukai edeceğini düşünüyordum yanılmışım(ilk defa).
 
Az önce yolda giderken forumda Katakuri'nin iradesi Dof'tan yüksek diye bir yorum gördüm, acaba yanlış mı gördüm diye tekrar tekrar baktım ama hakikaten böyle yazılmış, çok talihsiz yorumlar maalesef. :) H. Haki sahipleri içinde irade sıralaması yapsak 1. Dof olur, Katakuri ise Çinjao ile sonunculuğa oynar. 1 kilo pamuk mu daha ağır yoksa Katakuri mi diye sorsalar bir kilo pamuk derim. Adamın seride hiçbir ağırlığı yok. Anası azarlıyor, sen karışma diyor, bacısı sallamıyor, abisi bile anamız düşerse tayfanın başına ben geçecem diyor, Katakuriyi kaale alan yok. Doflamingo ise Katakuriden fersah fersah üstün. Adam doğuştan Kral. Daha veletken kendinden güçlü adamlar diz çöküp sen KK olacak adamsın diyorlar, iradeye boyun eğiyorlar, tayfası düşünmeden Dof için ölüme gidiyor. Müthiş bir ağırlığı var seride. Kata hadi gidek dese kardeşlerinden hiçbiri peşinden gitmez, bir bizim forumdaki dayanıklılıkla iradeyi karıştıran Katakuri fanları gider. Yahu adamın iradesi, dövdüğü adam sürekli kalkıp geliyor diye kırıldı gitti, böyle sağlam irade mi olur, teallam ya. :)
 
CP0 ekibinin zayıf çıkması Shichibukailere(crocodile hariç) yarar.Lucci yüzünden bu adamların en azından patron denilen adamın Shichibukai edeceğini düşünüyordum yanılmışım(ilk defa).
O ezmenin patron olmasının imkanı yok.Emirleri başkası iletiyor üstüne adam soğuk terler döküyor.Lucci duruşunu bozmazdı ana Cp0 ekibinin bu olduğunu sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık