Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız dövüş o kadar bölümdür sürerken dövüş içerisinde yenilen bir darbe nasıl tek oluyor ya
Luffy'nin ilk direk G4 dalıp Kaido'nun buna ses çıkarmayıp meşhur saldırıyla gömçürmesi tek oldu tamam da, dövüş içerisinde yenilen bir darbe nasıl tek oluyor, neyse ben arka sokaklar dizisine geçiyorum :artiz:
 
Oden de tek yedi, Luffy de. CP olmasa da p-upla, birşeyle yine yenerdi lütfü. Oden de yenebilirdi orada. Ayrıca o gün herkes Oden'in tek yediğinden hem fikirdir bence.
Yapılan algıdan bahsettim zaten, iki aynı olayın nasıl farklı yorumlanarak algı yapıldığından bahsettim, heyecanlanma hemen
 
Luffy'ciğim şu aptal hareketleri bıraksan artık. Oda yine yapacağını yapmış Luffy'yi salak yerine koymuş.
 
Fırsattan istifade ne yav? Katakuri'de yaşanan muhabbet işte. Biri ansızın dövüşe katılıyor, rakip(Luffy veya Oden) anlık dikkat dağınlıklığı yaşarken dövüş karmaşasında vuruyor. Ne yapacak, biri katıldı, Luffy ona baktı, o an duracak "aga neye bakıyor la bu, bir dakika dur hele" deyip düşüncelere dalacak, sonra dövüşe karışan arkadaşı fark edip paketleyecek ve dövüşe devam mı edecek? Neyin istifadesi bu? Ansızın bir olay gerçekleşiyor, Luffy'nin dikkati dağılıyor. Önünde kocaman Kaido duruyorken dikkati dağılmasaydı? Kaido veya herhangi bir düşman Luffy'nin gönlü olsun diye oturup bekleyecek mi? Belli ki Kaido, Oden mevzusunda olduğu gibi, güçlü bir atak yapmaya hazırlanıyordu, o sırada dikkat dağınıklığı yaşandığını dahi fark etmeden saldırıyı yaptı, sonra da triplere girdi. Velev ki Kaido dediğin gibi düşünsün; bu adam niye daha sonradan şaşırıp üzülüyor, triplere giriyor, kendi adamını şişletiyor? Sence de mantıksız değil mi? Rakibiyle dalga mı geçiyor, "olm cp0 ajanını ben karışması için çağırmıştım, şimdi haberim yokmuş gibi şaşırmış numarası yapayım da çakmasın" mı diyor?

Görüyoruz, adamın karşısına kimler geldi, hepsini tekledi geçti, yeri geldi Kaido'nun da dikkati dağıldı, yeri geldi sağa bakarken soldan saldırı yedi, yeri geldi 3 kere tokatladığı adam, yine karşısına çıktı vs. Bu dövüşte, bu kadar haksızlığa maruz kaldığı halde, bir kere "biraz delikalı olun" çektiğini gördük mü Kaido'nun? Aksine herif gaza geldi, burada da dövüşe biri karıştı diye içerleniyor.

Şuna kurgu diyebiliriz, Oda'nın ayıbı diyebiliriz, Luffy'nin hatası veya WG'nin itliği de diyebiliriz ama, Kaido şeroluk yaptı, bir de üstüne bu yaptığının üzerini ağlayarak kapatıyor diyemeyiz.
Güzel kardeşim benim, Kaido dediğin kolpa güya istemeden de olsa hileli şekilde yendiği için rahatsızlık duyduğu ve gücüne saygı gösterdiği düşmanının son anlarında ona bir söz verip bu sözü tutmayacak kadar onursuzdur. Delikanlı olsun derken kastım samimi olması. Sanki çok onurlu bir adammış da bu tarz durumlar canını feci sıkarmış, önemsermiş gibi ağlanıp durmaması. Yoksa vursun vurmasın orada değilim ben. Kaido'nun Luffy kıvama gelene kadar adada dengini bırak kendisini zorlayabilecek bir rakibi bile yoktu. Sanırsın karşısına amiral yonko falan dikilmiş de beyimiz orama da vurun burama da vurun alayınız gelin diye şov yapmış gibi üzerinde durmamıza gerek yok. Gücü ve performansını hep beraber överiz ama güçsüz tipler karşısında sergilediği tavrı abartmamak lazım. Luffy kendisinin dengi olduğundan beri olabildiğince savunuyor kendini, zaten olması gereken de bu.

Luffy'nin çatıda Kaido'dan yediği saldırılar BM hariç adadaki bütün karakterlerin fişini çekmeye yeter de artar bile. Bütün bunları yeyip Kaido'ya denk dövüşen hatta üstün gelen taraf Luffy. Yok gene mi tek yok bayıldı peh falan cidden bu muhabbetin ilk defa komik olamayacağı kadar saçma olduğu bir yerdeyiz gençler. Saldırı son sayfaya denk gelmişse ve Luffy bir sonraki bölüm çakmak çakmak gözlerle Kaido'nun içinden geçmeye başlarsa az çok ne olacağını tahmin ediyorsunuzdur. Çok coşmayın derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık