Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer bölüm Kaido hıncını Cp0 patronundan çıkartır. Elemanın dediği olur. Dövüşe karıştığı için Kaido buna tek atar. Neyse ki çatıya çıkma cesaretini gösterebildi. Ben Drake'e yedirir falan diye bekledim. :D
O senin elemanın patron olduğu kesin mi, patron diye çevirmişler. :)

CP0 - X-Drake - Hawkins hayal kırıklığı oldu.
Tobiroppo hayal kırıklığı olmadı çünkü hasır şapkalar çok güçlü :cool:
En güçlü Apoo çıktı helal olsun, Luffyi tekledi, Zoroyu kesti, 10 kişiden dayak yedi hala ayakta. :)

Öncelikle bu ikilinin savaşının herhangi bir şekilde bölünmesi çok geri zekalıca bir hamle. Kurgusal fantazi deniyor gene Oda.

Yalnız bu bir yandan şu demek. Tam güç saldıran Kaido'nun gücü Luffy'nin fişini çekmeye yetmiyor ekstra bir katkı almadıkça. Şuradan düşmesi Luffy'e çok eksi yazmaz ama devam eder de Kaido'nun içinden geçerse direkt Kaido"nun unvanı Luffy'e devretsinler. Anasının ak sütü gibi helaldir o saatten sonra.

Kaido tam bir kolpasin keşke iki dakika delikanli olabilsen de şu gücün kudretin ederi olsa gözümüzde.
Luffy Kaidoyu dikkati dağılmış yakalıyor adama bir sey olmuyor, aynı şeyi Kaido yapınca Luffy muhtemelen Oden gibi bayılıyor. Arada acayip bir dayanıklilık farkı var. Kaidonun ünvanıni kimse veremez Luffye. :)

Oden’le arasına giren teyzeyi idam etti. Buna hiç acımaz ama kaido’nun vurduğu ölmüyor. Kılıçla bile adam öldürmeye çalışıp başarısız olan tek kişi.

Teyzeyi kime öldürttüyse bu cp0 patronunu da ona götürür
Odene silah sıkip öldürdü, Kinemonu da öldürdü lakin E. Odanin Kinemonla başka planları varmış ne bilsin Kaido :)
 
Cp0 elemanı büyük ihtimal bir şeyler söyleyerek çekiyor ilgisini. Zoro öldü felan demiş bile olabilir. Yoksa sırf ortama geldi diye dikkati dağılacağını sanmıyorum.

Bir de Luffy yenildi düştü gibi bir bilgi yok. Son sayfada oluyor bunlar. Sahne büyük ibtimal. Katakuri'nin Luffy'i en son midesini aldığı sahnedeki gibi Luffy'nin sadece ölümcül atağı aldığı ve Kaido'nun da benzer son olacağını düşündüğü an verdiği tepki ile bitecek. Sonraki bölümün sonu Luffy G5 ya da uyanış der.
 
Son düzenleme:
Senelik iznimi Japonya'ya gitmek için kullanacağım Oda'ya gidip bütün duygularımı Sönmez Alev repliğiyle vereceğim :artiz:
 
Yav dejavu olduk iyice neden sanki devamlı aynı şeyleri yaşıyormuşuz gibi hissediyoruz.1465. defa Luffy ölümcül darbe aldı şu vs de.Güzel kardeşim madem bir halta yaramıyor neden geleceği görmek gibi saçma salak bir gücü veriyorsun bu adama hadi diyelim ki Kaido'Ya karşı bu işe yaramıyor olsun saçma olur ama hadi öyle olsun lan bari cp0'ın geleceğini görsün önceden şaşırmasın şaşırıp dikkat dağıtıp teklenmek ne şu saatten sonra. O değil sanki sonsuz döngüye girdik gibi hissediyorum Dr.Strange'ın gücü vardı sonsuz döngüye sokuyordu karşısındakini bizde sonsuz döngüye girdik Luffy kalkacak Kaido tekleyecek sonsuza kadar bu döngü devam mı edicek nedir?
 
Çok tek yedi be. Artık her bayıldığında, tek yemiş addediyoruz.
Çatıda Ragnarok yiyene kadar 7 darbe yedi. Öyle düştü. Hemen kalktı. Sonrasında en az 30 dakika savaştı ve çatıdan düştüğünü gördük. Ne kadar darbe yedi belirsiz. Son savaşta ise en az 3-4 darbe sadece kafaya yedi normal darbeler dışında. Bu bolümki atakla o da 5 felan olacak.


Kaido yenildiği ilk an diyeceğim ilk şey Luffy güzel tek attı olacak.:D Çünkü forumdaki tek algısı karakterin yediği son atak.
 
Cp0 elemanı büyük ihtimal bir şeyler söyleyerek çekiyor ilgisini. Zoro öldü felan demiş bile olabilir. Yoksa sırf ortama geldi diye dikkati dağılacağını sanmıyorum.

Bir de Luffy yenildi düştü gibi bir bilgi yok. Son sayfada oluyor bunlar. Sahne büyük ibtimal(?). Katakuri'nin Luffy'i en son midesini aldığı sahnedeki gibi Luffy'nin sadece ölümcül atağı aldığı ve Kaido'nun da benzer son olacağını düşündüğü an verdiği tepki ile bitecek. Sonraki bölümün sonu Luffy G5 ya da uyanış der.
Alpamis Lütfü Koruma Harekat iş başında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık