Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun geniş çaplı geçmişini görmezsek geçmişini görmedeğimiz tek İmparator olacak.Shanks ve Teach'in geçmişlerini göreceğimize kesin gözüyle bakıyorum.
 
Açılmadığı için okuyamadım bölümü ama Yamato, Kanjuro gibi çıksa hikaye için ne güzel olur.

Ben bir okuyucu olarak böyle birşeyde seriye olan heyecanım artar.
Yamato : Babama ha :)

Yine de keyifli bölümdü. Orochi olayına her ne kadar 3 sayfa ayırsa da en azından kurtulmuş olduk.

Benim eleman tutuşmuş baya. :ehe: Diğer cp0 elemanının hiç aksiyona karışmaması garip geliyor. Kısa boylu olan elemana veriyorlar suikast görevini. Bu papatyalı laf taşımaktan başka ne yapıyor acaba ?

Luffy hakkında böyle gizem kastırmalarını dövüşün ilerleyen safhası için yapıyorlardır kesin. Dövüş bitiminde ya da doruk noktasında çözülme ihtimali var. Hükümet tarafından öğrenmektense farklı bir şekilde açıklanır kesin.
CP0ın 3. Adamı Yeminli Mali Müşavir sanırım, istatistikten sorumlu. Kaidonun şu kadar adamı kaldı, samurayların bu kadar kaldı diye diye en son kendi kalacak. :)
 
Son g4 u bu güçten düştüğünde Kaido bitmeli ama mümkün görünmüyor.Ben asıl olayı en sona sakladığını düşünüyorum.Son saldırısında Kaido tekrar ayağa kalkar artık Luffy nin işi bitti dediğimiz anda iki ihtimal var ya g5 diyecek yada meyve uyanacak.G4 de daha yeni hakimiyet kurdu ve G4 un gücünü tükettiğini varsayarsak g5 ihtimali zayıf görüyorum . Kid ve Law in uyanışını gordugumuz bu arc ta Luffy nin ki kesin gibi.Bu vs Luffy'nin meyvenin uyanışı ile bitecek gibi bir his var içimde.Asıl soru meyve uyanışı neye benzeyecek.
 
@Millennium Wizard Dof Kata'dan daha hızlıydı değil mi :hhh:Patladığın bininci konu falan herhalde :oleyo2: Biri Kaido'nun adını duyunca şekilden şekile girer,birisinin sıyrıldığı yumruklara Kaido tepki veremez :D
Kaido tepki veremiyorsa Kata heykel gibi kalır.Çünkü hız anlamında Kaido>>>>Kata.Sen hala Wcı arcta kalmışsın anlaşılan Luffy hızı neredeyse yüze katlayacak artık.
 
Kaido'nun geniş çaplı geçmişini görmezsek geçmişini görmedeğimiz tek İmparator olacak.Shanks ve Teach'in geçmişlerini göreceğimize kesin gözüyle bakıyorum.
Bana hep son savaşta Teach bize yardım edecek gibi geliyor en azından belli bir noktada. Shanks zalımlık edip Darth Vader olmaz başımıza ama o kadar çok beklenti oluştu ki adamın üstünde, ters köşe bir şeyler kesin lazım.
 
Seri yumruk atıyor Luffy teknik iyi ama Kaido'yu yıkabilecek bir teknik olsa Kaido bu yumruklar nereden geliyor diye düşünme fırsatı bulamazdı. G5 gel artık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık