Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 bu gördüğümüz elemanları ben baştan beri çok güçlü bulmadım. İzo'nun da baştan beri ağırlığı çizildi. Siz niye bu kadar şaşırdınız.
 
Eee sanji nerde? Muhtemelen hiç birşey olmamış gibi çıkar bir yerden sonuç olarak hızlı iyileşme gibi bir özelliği var artık adamın. Robin veya luffy için Gelen Cp-0 ajanlarını temizler yada güzel bir dayak atar heralde.
 
Evet. 2v4 atıp Drake'e low diff yendikten sonra ben Izo'ya karşı böyle zorlanacaklarını beklemiyordum. Benim içinde hayal kırıklığı oldu. İnsan şimdi düşünmeden edemiyor Dragon ve Sabo bu örgütün neyinden çekiniyor diye. Üstüne Karasakal korsanlarıyla çarpışıyorlar ayrıca.
Ve sıradaki görevleri Luffy'i indirmek... Yani Izo'dan tek yedikten sonra Luffy'i indirmeyi bırak, yaralayabileceklerini dahi düşünmüyorum. Çok yüksek ihtimalle Kaido ya da Luffy'den 1v1'lerini böldükleri için tek yiyip kaybolurlar çerez niyetine.
 
Şimdi Cp0 bu kadar güçsüz çıktığına göre Arc sonu Kaido'yu Bigmom'ı kim toplayacak Hadi diyelim Bigmom Kaçtı Kaido'yu almaya sağlam biri lazım, Yetiş ya Kizaru! :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık