Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan arcların hepsinde diğer Beyazsakal kumandanlarından birkaç tanesi böyle arca dahil olup şovunu yapsın. Adamın tayfasındaki kalite başka hiçbir imparator tayfasında yok…
Yalnız yonkoular iyice madara oldular. Bigmom'ın hali ortada zaten.

Kaido da bir bölüm ada için ağlıyor diğer bölüm bigmam için ağlıyor. Güç olarak serideki en güçlü karakter olarak görüyorum adamı ama kişilik olarak sıfır ağırlığı var.
 
Evet o daha hiç savaşmadı bile. Ne yapacağı belli değil. Diğer elemana katılıp çatıya çıkmaya çalışabilir.

Drake'in ayaklanması da gerçi bunları durduracağını düşündürüyor. Drake direk arkasında lider olanın ama boş yere ölmemeliyim diyor ve baya kötü durumda. Şu haliyle kalkıp dövüşüp Cp0 liderini yenerse vay halimize. Drake'i daha iyi durumdayken kolay yenerken bu ölü haline yenilmeleri komedi olur. :D Yenemez belki ama handikap getirecek bir duruma sokabilir Drake.
Şöyle bir hamle bekliyorum Draketen. :)


OP hikayesinde anlatılana göre olması gereken Kaidonun, Luffyi ve diğerlerini indirdikten sonra Luffyi halefi seçip çekip gitmesi aynı FSJdeki Tian gibi. Sen o kadar öv, karada denizde havada nefes alan veya trake solunumu yapan canlı cansiz varliklar içinde en güçlü Kaido de, 3 5 bölüm sonra Kaidoyu dövdür. Ucuz hikaye :)
 
İşte önümüzdeki bölümlerde göreceğiz. G4 ile kombinleyince etki aritmetik mi artacak yoksa geometrik mi.
Şimdi gücün kendisi çarpan Rikam. İçten zarar verme olayını diyorum. Kral hakinin artı mı çarpı mı olacağına elbet bakarız ama bu içten patlama mevzusu net çarpan olmalıdır. Aksi abes olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık