La bırak! Kezbanların "sen bana mı laf atıyorsun kızım" ittirmesi şekil olmuşSana her zaman aynı şeyleri söylemekten sıkılıyorum ama sen de kaşınıyorsun.
Allah aşkına sen ne anlarsın dövüşten
Serideki en şekil tekniklerden birine neler yazmış.
La bırak! Kezbanların "sen bana mı laf atıyorsun kızım" ittirmesi şekil olmuşSana her zaman aynı şeyleri söylemekten sıkılıyorum ama sen de kaşınıyorsun.
Allah aşkına sen ne anlarsın dövüşten
Serideki en şekil tekniklerden birine neler yazmış.
Bu konuda daha önce de yazdım sanırım.Şimdi Joy Boy = Momonosuke mi? Orayı anlamadım.
Muhtemelen yırtık sayfaları ekleyince Luffy Joy Boy çıkacak.Şimdi Joy Boy = Momonosuke mi? Orayı anlamadım.
Ooo ne diyorsun ne kadar şaşırtıcı aman Tanrım 6. His'den beri böyle şaşırmamıştım, pes doğrusu valla pesMuhtemelen yırtık sayfaları ekleyince Luffy Joy Boy çıkacak.
Burada Yamato şafağı getirecek kişi Momonosuke demiş, ayrıyetten Joy Boy'un nakaması olan Zunisha Momo'dan emir alıyor.Bu konuda daha önce de yazdım sanırım.
Luffy=JoyBoy=Neo, Momo=Kayıp asrın Kozukisi=Anahtarcı dayı.
İşte söyle ki Zunisha Kozukiye bağlıydı. Ona ihanet etti vs Joyboy da bunu cezalandırdı. Emri yine Kozukiden almak zorunda, JoyBoy ise Luffy.Burada Yamato şafağı getirecek kişi Momonosuke demiş, ayrıyetten Joy Boy'un nakaması olan Zunisha Momo'dan emir alıyor.