Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid: "Hah... Hah...
Should we prepare...?
For Kaidou...!!"

Law: "Hah. Hah. No... There's no need to be.
If it's Kaidou...
the one who ends up coming down...
We won't stand a chance of winning anyway..."
Bigmom'ı indiren şahıslar arasındaki konuşma... Kaido farkını koymuş.
Aga bu Law'un yusuf yusufu da Kid'e eksi yazıyor iyi mi? Nereden bulaştık bu adama...
 
O değil de Luffy bu yaptığı atakla Kaidoyu indirirse kesik kesik çizilmiş bir dövüş çok yavan olacaktır. Bir iki geri sayımımız daha olacak gibi ya, hayırlısı :oops:
Jinbe dövüşü hariç bu arcta insanı tatmin edecek bir dövüş yok. Bu dövüş de tatmin etmeyecek. Derdimiz en azından bir iki hayvani aksiyon görmek, gaza gelip gururlanmak falan. Kaido'ya karşı bile uyanış veya G5 açtırmadan dövüş sonlandıracaksa zaten tatmin etmez yani.
 
Kendi dövüşüne kimse karışılmıyor ama Kid ve Killer, Bmyi bize bırakın dediği halde aşağıdaki kalabalığı kastediyor Luffy çoğul anlamla ? ne kadar saçma.. Law'ı bilmiyor ama Kid'e yardım geldiğinden emin.
Ee tabi. Kim yardım etmiş olabilirse. Adada Marco, Izo gibi adamların bulunduğunu da biliyor. Law bile geçebilir aklında ama kesin değil. Bilmiyor sonuçta o dövüşe gittiğini. Zoro ile inerken gördü. Nami ise bizzat biliyor.

Bunun hakkında çokça konuştuk. İkimizinde fikirleri belli. Ben Kid'in yardımını ve yaptıklarını kabul ediyorum. Ancak Law'ın etkisi ve kilit noktalarda bulunarak kazandıran taraf olduğunu söylüyorum. Uzatmak niyetinde değilim. Takılmak istemiştim sadece. Burada bırakalım. Bölüm çıkınca asıl 01749 gözü Law dedi diye çıkmayan Kid'e takılırsa onu düşünün siz. İradeden vurmaya devam eder ki bence haklı olarak. Çıkmak istiyorsan çık ne soruyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık