Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci'nin Izo'dan dayak yiyen CP0'dan güçlü olduğu kesin. Şu en son kalan elemanın gücüne bakıp Lucci hakkında fikir edinebiliriz, çünkü aşağı yukarı gücü ona yakındır.
Zaten bu elemanın kolay yenileceğini 2 eliyle maske tutmasından anlamalıydık. Böyle dövüşen karakter mi olur. Kendi kendine handikap vermiş adam. :ehe:

 
Son düzenleme:
Luffy neden Kaidouyu wanodan atmaktan bahsediyor..
Senin canını okucam vs desin
.. Kaidouda Bigmom gibi düşmesin
 
Bu "feat" nedir?
Gerçekten ne amaçla kullanıldığını bildiğim bir kelime değil bu arada :D
Başarı, Maharet anlamına geliyor. "Power Scaling" bir serideki karakterin gücünü, serideki diğer karakterlerle karşılaştıranlar arasında kullanılan kalıplaşmış bir kelime.

Animeler, Mangalar, Çizgi Romanlarda vs.
 
Potansiyel işi de girer orada devreye. Borsalino mesela gevşek bir insan öyle baskın bir irade örneği yok ama potansiyeli yüksekmiş ki o seviyeye gelmiş. Fisher Tiger tozunu attırır amiralinin yonkousunun ama kurtardığı Hancock bile adamı çoktan geçmiştir.
İrade bir etmen, kabul ama bu mesela bir forvetin ouzun olması gibi bir şey. Diğerlerine illa fark atacak diyemeyiz. Kısa olan daha kötü de olmaz illa. Ama avantaj mıdır bazı pozisyonlarda? Tabi avantajdır.
Potansiyeli de iradesi de daha iyi olan taraf luffy değil mi işte? Big mom’ı, borsalino’yu falan niye katıyorsun ki?

Luffy ve lucci çok yakındı. 2 yıl sonra luffy ya farkı açmıştır ya da yakınlardır. Başka seçenek olmamalı. Başka bi etmen varsa onda da üstün taraf luffy zaten (hayaller, potansiyel, pozisyon, irade).

Kidd+Law’ın yonkou indirdiği mangada %100 mantık aramıyorum o yüzden çıkarsa fan-service’tir diyorum.

Kaido tayfasına vermediği uyanış gücünü fan service için bu çöpe verebilir. Ya da yüzyıllardır kayıp rokushiki sanatları bulmuştur. Kusarım o olursa.
 
Son düzenleme:
Tobiroppolar , Franky ve Cimbeyi çok az zorlamışlar. Law, Kid, Killer gibi adamlar 2 sene sonra karşımıza bu şekilde çıktılar.
Lucci de ciddi manada gelişmiştir küçümsenecek bir karakter değil.
 
Saul un iradesi değil miydi ki Robinin hayatta kalıp geleceği degistirmesi? OP giden yolun kaşifi. İrade böyle bişi olsa gerek, seriye çok büyük bi etkisi var iradenin. Biz bu mangayi bu yüzden sevdik elestirilere katiliyorum (sitemim sana değil sOdaya). Sanki Oda seriyi yazarken ki iradesini kaybetti artık üstünde bı zorlama mi var fan servis mi yapiyo asistanlari mi katakulliye getiriyo anlamadim. Yazık be .s
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık