Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyve Joy boyun vakti zamanındaki meyve . Bence ismi farklı olan meyve muhabbetini Luffye bağlayacak.

Çünkü Luffy'nin uyanış açması o meyve ile ilgili korkutucu olayları gösterecek.
 
Cp0 ı tayfa durduracak durumda değil. Belki jinbei sanji bir şeyler yapabilir. Benim beklentim mitolojik meyve şov. Yamato gücünü gösterir herkesi tutar gibime geliyor. Eğer 2 grup olursa da birine yamato diğerine Marco bakar. Geliyor gelmekte olan, Hiyori Orochinin kalan son başını alacak bu gidişle veya kalp krizinden götürecek. Oda farklı bir ölüm gösterir böylelikle.
Geçen bölüm adam ninja savaşı göstermemek için felç etme ninjutsusuyla yanmalarını bekletti. Bir tane bile ninja savaşı göremedik. Adamın doğası trol.
 
Aylardır luffy kaçırılacak diyorum. Emirleri farklı diye olmaz deniyordu ama emir de verildi artık. Yakında “öldürmeyin kaçırın idam ederiz” falan derler.

Savaş baya buna hazırlandı. Zoro ve sanji’nin engel olması imkansız. Yine robin’in kaçırılması bıktırır. Savaş sonu parti verilmesi, mutlu şekilde başka adaya geçilmesi, gazete okunması falan da yaşanmaz böyle büyük olaydan sonra. Seri bitiyor hemen diğer arc’a geçeriz bu şekilde.

Kaçırılmazsa da luffy’nin hemen burda güzel bi kurtarılma sahnesini görürüz. Yamato yapar belki. Veya ada aşağı inse halk bile koruyabilir. Ama benim istediğim senaryo kaçırılması olur. 2 yonkou düşüyor mutlu bi son olmamalı. Zoro’nun azrail görmesi yetmez.
yarın gel Oda olarak başla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık