Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır luffy kaçırılacak diyorum. Emirleri farklı diye olmaz deniyordu ama emir de verildi artık. Yakında “öldürmeyin kaçırın idam ederiz” falan derler.

Savaş baya buna hazırlandı. Zoro ve sanji’nin engel olması imkansız. Yine robin’in kaçırılması bıktırır. Savaş sonu parti verilmesi, mutlu şekilde başka adaya geçilmesi, gazete okunması falan da yaşanmaz böyle büyük olaydan sonra. Seri bitiyor hemen diğer arc’a geçeriz bu şekilde.

Kaçırılmazsa da luffy’nin hemen burda güzel bi kurtarılma sahnesini görürüz. Yamato yapar belki. Veya ada aşağı inse halk bile koruyabilir. Ama benim istediğim senaryo kaçırılması olur. 2 yonkou düşüyor mutlu bi son olmamalı. Zoro’nun azrail görmesi yetmez.
 
Büyük ihtimalle bu tarihten silinmesi gereken kişiyi imu-sama luffy olarak belirlemiş. O ismi değiştirilen Meyvenin sahibinin luffy olduğuda ortaya çıktı. Başka türlü kaido dururken luffye dalmak...
 
Son düzenleme:
Jimbei var, Yamato var, Marco var, Killer var. Cp0'a ortantal kıyafet giydirip oynatmaları lazım.
Yamato adayı kurtarma derdinde. Momo da fille konuşuyor yamato ve momo beraber takılır.

Killer daha kendi kaptanına gidene kadar yonkou düştü. Çatıya hayatta gitmez.

Marco eğlenmeye gelmiş. Gider yakında.
_____

Bi jimbe var. Onun da yapacağı hareket belli. “Benim canımın kıymeti yok beni öldür onu bırak” diyecek. Bi işe yaramayacak.
 
Momonosuke says Oden teared out the most important pages in his journal, the pages about Laugh Tale.

Ben şok ben iptal. :eek:
Böylesi daha iyi. Yamato tayfaya gelsin diyorsunuz, tayfada her şeyi bilen bir üyenin olup da spo olmasın diye dememesi biraz garip olurdu. Raftel'da ne varsa tüm üyeler için sürpriz olmalı.
 
Savaş sonu perte çıkmış Luffy'yi hedeflemek çok da mantıksız değil aslında.
Luffy bayılırsa eğer, mantıksız değil zaten. Ama Yamato, Marco ve Jinbei gibi hala sağlam isimler varken zor. Bu kadar güçlü adam varken 2 tane Cp0 ajanının, Luffy'i hedeflemeleri yersiz geldi sadece. Daha Kaidou ve Big Mom var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık