Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. Dracule Mihawk

Kim kazanır?

  • Kid

    Kullanılan: 24 17.3%
  • Mihawk

    Kullanılan: 114 82.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 1 0.7%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlama sıkıntınız mı var arkadaşlar. Aloooooo. Dressrosa zamanı bundan bir ay öncesi falan sanırım.

Yeni Dünya'ya girdiği an seviye atladı diyen yok. Dressrosa olayları yaşanana kadar edindiği tecrübe ve geldiği nokta buymuş işte. Adam iki hafta hapiste kaldı sonra bir hafta da antrenman yaptı, powerup aldı diyen sizsiniz. Kendini Luffy gibi geliştirdiği de yok. Luffy cüce amcadan üç seans eğitim alıyor ki Luffy yakalanıp hapise atıldığında Kid çokça yaralı ve işkenceden çıkmış durumdaydı. Öyle hapiste gelişmek diye bir şey söz konusu değil yani. Luffy yapınca diğer karaktere de otomatik olarak yüklenmiyor.

Evet arka planda gelişir bu karakterler. Ancak bu arka plandaki gelişimin 22 ayda olması mı daha mantıklı yoksa hapisten çıkıp bir hafta full body antrenman kasınca olması mı? 🤔
Doffy yenildikten sonra yakalandı Kid. Ortada tutarsızlığın olduğu doğru ancak bizde yazdıklarımızda haklıyız. Çok mu tembel Kid'de ustalaşamamış.
 
Adam hapishanede nasıl ustalaşacak ? Deniz kelepçesi var kolunda :D
Şu Hawkinslerle buluştuğu yerde mi uyanış açmış oluyor. Nasıl Law için olabilecek yer Zou diyorsak Kid içinde orası mı? Oda'nın uyanış hakkında bilgi vermesi lazım. Nasıl buna sahip oluyorsun. Ne kadar tecrübe sonrası ustalaşıyorsun. Fb vermiyor madem keşke bir replikle söyletseydi karakterlere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık