Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Emel Luffy'e göre ayarlanmamış. Emel Luffy'i vurduğu atakla caprsa ya da yaksa kimse bir şey diyemez. Ki ona rağmen çok iyi savaştı adam. Luffy Enel'den fiziksel anlamda güçlüydü ama Enel'in saldırı gücünü aştı felan ondan daha iyi savunması felan var gibi şeyler hiç savunulmadı. Enel'in saldırı gücü ayrı bir boyuttu. Yani adamdan tam yenilmiş bir adam hissiyatı almadık.

Yıldırım gücü birisi için ayarlanamayacak kadar büyük ve klasik bir güç.

Arada fark var bence.:D
Emel kim ya :) yorumu ciddiye alamıyorum :) Neyse farklı düşünüyoruz deyip kapatayım. Luffy'e göre ayarlanmış olmasını kabul etmeyeceksin belli ki.
 
Seri sonu Kid ve Law, Seri sonu Zoro ve Sanji'den güçlü olur. Net. Kid, Law ve Zoro'nun potansiyeli İmparator ligi. Sanji biraz daha altı yine Kidler önde oluyor
Bir zamanlar bu adamlar Luffy ile kıyaslanıyordu. Seri ilerledikçe önce sağ koluyla şimdi de sol koluyla kıyaslanır oldular. Serinin ilerlemesi tayfaya daha çok yarıyor.
 
King ve Quen'i bir kaç atakla alt edebilecek karakterleri sayın desek şu 57 kişiden ellisi Kid ve Law demez, öyle bir çelişki işte.
 
Seri sonu Kid ve Law, Seri sonu Zoro ve Sanji'den güçlü olur. Net. Kid, Law ve Zoro'nun potansiyeli İmparator ligi. Sanji biraz daha altı yine Kidler önde oluyor
Sen ne anlatıyosun canım 10 tane yorum yazmıssın hepsi saçma neredeyse.

Seri sonu Zoro bariz bir şekilde Odenve Mihawk'ı geçecek hatta iki kollu Shanks'a rakip bile olabilir(ölüm kalım savaşından bahsediyorum,zevkine ve antrenman niyetine yapılan kılıc tokuşturmalarından değil)Bu saydıklarım kendisini gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası ve yonkou seviyesinde birisi yapar

Sanji ise yavastan yavaşa Kizaru seviyesine giriş yapıyo;savunması olsun,saldırı gücü olsun,hareketleri olsun seri sonunda en azından Kizaru seviyesinde olacağı bariz,eğer Oda eli açık davranırsa ve abartırsa Akainu seviyesine bile çıkabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık