Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Yonko BM'ın H. Haki'sini karşılıyor bu ekip. Sen Kid ve Law'ı hafife alıyorsun. Bir İmparator'a karşı durabilecek karakter sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Zoro ve Luffy'nin H. Haki'leri ve kullanımları aynı seviyede değil. Biri King'i çizebiliyor, diğeri Kaido'yu. En kolayından, Zoro'nun ufak yarası ile Luffy'nin Kaido'yu soktuğu hali kıyaslayabilirsin. Kaido şuan savunma haline geçti bildiğin, ciddi dövüşüyor. Zoro'ya yaptığı gibi, gel göğsüme faça at da şeklimiz olsun demiyor.
Zoro asurada kral haki kullandı ve kaidoyu yaraladı. Sen gelmiş ne diyorsun. Ayrıca bigmom kide kral hakili vurmadı. Kral hakili vuruşlar gördüğümüz en üst seviye. Kid zoronun tek kral hakili kesişine gider. King mi bu adam 2 3 kesişte gitsin? Kidin tanklık hiç bir yanı yok. İnadına tank diyorsunuz. Law daha tank kidden be. Adam kaç yumruk yedi. En azından koka kullandı kadın. Fanlık yapıyorsun başka bir şey değil.
 
Şu saatten sonra bu ikili beraber bir dövüşe girecek olsa kaybedecekleri tek ikili "Luffy+tayfadan herhangi bir kadın" ikilisidir. Luffy tek de yenebilir gerçi ama maksat ikili olsun. :)
 
Güzel hayalgücü. 2 Kid'de alır Zoro ve Sanji'yi
Çok kötü bir seri yorumlaman var,Kid kaptırdığı kolunu alsın önce.Küçümsemiyorum çok güçlü bir karakter,yonkou düşürebilecek kapasitesi olduğunu gösterdi ama ne Law eder ne Zoro eder.BM ile olan savaşında Law kaç kere kurtardı ve kaç kere hareketlerini kullanmasına yardımcı oldu.Law yerine 2 Kid olsaydı savaşın ortasına gelmeden 1 tanesi bayılmış ya da ölmüş olması işten bile değil.
 
Law'ın uyanışı çok sıkıntı.Kılıç içinden geçiyor.Yoksa Zoro'ya hasar bile atamaz çünkü kılıç ustalığı konusunda Zoro'yla yarışamaz.Uyanış açmak zorunda.Ama aynı zamanda bu dezavantaj çünkü kılıcı sivaması lazım.Zoro durumu farkederse fırsat vermez.Law'ın veridiği hasara belli bir yere kadar da dayanır.Önceden fark etmesi lazım.Lawın da kesinlikle hasar yememesi lazım.Zoro'nun hasarı Luffy'den bile fazla.
 
Kid ve Law çok net yer. Savaş içerisinde allah kolum küçüldü Enma hakimi çekti. Kılıç hakimi emiyor, dövüşü erken bitirmezsem kılıç beni öldürecek... Falan olayları olacağı için hele hiç şansları yok. King'e karşı kılıçlarını kaybeden adamın kılıçlarını düşürmesi veya bir süre kaybetmesini imkansız senaryo görmenizde çok ilginç :d Zoro'nun Enma hakimiyeti zayıf olduğu için alma şansları yok. Kid ve Law uyanışı enerjilerini fazla harcatsa da dövüş içerisinde sıkıntı oluşturma bu durum.

Sanji'ye gelirsek zaten bu üç ismin arkasında bir karakter
Uyanış derken ? Ne yonkou gibi hakileri var ne de dayanıklık ihtiyaç yok ki :D 2 defa kılıç kaybetti zoro mıktanıslı başka kılıca karşısında tamamen antisi mevcut bu konuda. Law zaten hepsini aştı room içinde bu seviyeler için güçlü. Ama zoro yener neden ? Çünkü ZOR'o :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık