Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Eustass Kid

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 225 61.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 144 39.1%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Kılıç ustalarına pokemondaki gibi süper efektif vurduğu için senin ağlamanı anlayabiliyorum. Olsun üzülme, Zoro, Kid'i yenebilecek güçte olmasa da oda güçlü
Kid gibi bir balonla Zoro gibi bir efsaneyi bir tutmana mi üzüleyim yoksa Kid'in herhangi bir konuda Zoro'yla rekabet edebilecek olmasını düşünmene mi bilemiyorum. Kid gibi fanları da gümbür gümbür patlamak mı istiyor yoksa ?
 
Yav ne alakası var. Bu kadar alınacağını bilsem yazmazdım hayret bir şey.. Kid'le sabah akşam alay ediliyor daha yeni çöpün sözlükte karşılığı diye entry girildi adamın konusundaki yorumlar tezek kokuyor 100ün sayfa ve sonrası tamamen adama yapılan boklamalarla dolu. Ben Kid'e bölüm yorumlarında, kendi konusunda vs konularında her yerde boklanmasına maruz kalıyorken böyle hararetlenmedim. Sen sinir ol diye de yazmadım seni sinir edince bana madalya takmıyorlar. Sokuk bir ergen değilim ben.

Kid fanı değilim, fanlık o karaktere duyulan hayranlıktır One Piecete Dragon dışında beni kendine hayran edebilmiş bir karakter yok ama eğlencesine yapılan yorumların dışında mantıksız yorumlar doğruymuş gibi gözüme sokulunca benim sinirime gidiyor Kid sevdiğim için değil.. bu forumda ben bir sürü karakterin fanı yapıldım çoğunu da gömdüğüm karakterler kadar sevmiyorum. Sırf adamların hakkını veriyorum diye fan olduk. Mangadan ispatlı sahne atıyorum saçma saçma yorumlama getiriliyor ve bu empoze edilmeye çalışılıyor. 2 hafta kendimi banlatma nedenim de buydu. Kid romantiği olduğum için, değil saçma saçma yorumlar fazla olunca beni rahatsız ediyor yapım bu. Bir kişi saçmalarsa geyik yaparım, oda espiri yapar güler geçeriz bir sürü kişi saçmalığını bana entegre etmeye çalışırsa ben o zaman sinir olurum.

Law'ın sahneleri daha estetik gelir gözüne, daha etkileyici gelir, Law'ı, Kid'den daha güçlü bulabilirsin bunda bir problem yok benim forumda yazdıklarım tanrı indirmesi değil, ayet değil, bir şey değil ama Law tek başına dövüşü taşımış Kid yerine kıytırık İmparatorlardan çok uzak güçte olan komutanlar bile Kid'den daha fazla iş yaparmış tarzı yorumlar hoşuma gitmiyor.. ben zaten foruma eğlenmeye giriyorum. Mihawkı, Dofu gömdüğüm yüzlerce yorumum var.. Jack, hortumuyla Crocoyu sulayıp döver yazmıştı Crocus bak o yorumda da eğlendim illa tüm yorumlar mantıklı, komik olmayacak şekilde olması gerekmiyor ama aksi ciddi tartışmalarda karşımdaki insandan ben argümanına cevap veriyorken benim argümanıma sadece alaylı cevap vermesinden hoşlaşmıyorum. Bilmiyorum belki de ben forum ortamına uygun bir insan değilimdir belki de problemli olan benimdir.
Neyseki kid fanı değilmişsin gerçekten :hhh:
 
Kid gibi bir balonla Zoro gibi bir efsaneyi bir tutmana mi üzüleyim yoksa Kid'in herhangi bir konuda Zoro'yla rekabet edebilecek olmasını düşünmene mi bilemiyorum. Kid gibi fanları da gümbür gümbür patlamak mı istiyor yoksa ?
İddia konusunda hala namağlup ilerliyorum, Luffynin ödülü açıklansın o zaman görücem ben kim patlıyor kim patlamıyor :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık