Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Dizinin resmi Twitter sayfası siyahi elf cüce yoktur diyenleri engelliyor direk. dfgkfdkg neye düştük biz ya.
Bu geri zekalı sjw tayfası herkese ırkçı damgası yapıştırdığında, görmezden geldiğinde, beğeni butonu falan kaldırdığında işlerin yoluna gireceğini sanıyor da patlamaları gerçekten yakındır. Dünya genelinde birikmiş bir nefret var bu sıçmıklara karşı.
 
Bu serinin kitaplarını okumadım. Eylüle kadar hepsini okusam mı diye düşünürken kitaplarda yer alan şeylerin dizide ne kadar çarpıtıldığını görürsem durduk yere Legolas'ın yayı gibi gerilip ana avrat küfürler ederken bulurum kendimi; başlamasam daha iyi olur diye düşündüm.
 
Tolkien net şekilde bunu ayarlamış, Zaten izole toplumlar birbirleriyle alakaları ticaret hariç yok. Sen insan olarak elf mekanına gir senin direk üzerine çökerler sorgularlar, döverler. Ayrıça Elf'ler insanlara bi bakımdan evcil hayvan gibi bakıyor, seni çok sever sayar ama kedisi olarak. Elf gözünden bir insan kışa yaşamlı çirkin ahlaksız her anlamda zayıf bir varlık.

Zaten elf insan birlikteliği çok az ama karakterler çok büyük, doğan çocuklara Valar insan mı yoksa elf mi olacak diye seçenek sunmuş.

Yanlız anne eğer elfse efler hayatta onu yanlız anne diye birşeye sürüklemezler. İlk yaratılanlar olarak çok üst bir ırk, şuanki iskandinavların 300 yıl önündeler insanlık olarak. Böyle bişey imkansız, eğer kadın insan ise yukarda anlattığım gibi sebeblerden imkansız. Tek seçenek açıyıp kadına yardım eden bir elf olabilir kalıyor ama böyle olmadığı bariz ortada.

Direk evrenin en temel hususları çignemiler. Siyahiyi filan geçtim bunlar çok daha kötü şeyler. İzleyeceğimiz şey Orta Dünya olmuçak bana göre.
Sosyal ilişkileri günümüz Dünyası gibi ele alacaklar. Evrenin dinamikleri çok da önemli değil.

Ben bu salaklığı last of us 2'de kötü atlattım bir hafta feci kafayı takmıştım neyse ki iyi olmuş ondan sonrası pek etkilemiyor artık xD
@Historia ve @Arthur Morgan bayılır bu diziye :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık