Şu an ırk meselesi en basit konu haline geldi, çünkü büyük bir rezalet bizi bekliyor.Reddit'te sakalsız kadın cüce mevzusuna sövüyorlar genellikle. Irk meselesine istese de bir şey diyemiyorlar, reddit yöneticileri de sjw'nin önde gideni çünkü.
Şu an ırk meselesi en basit konu haline geldi, çünkü büyük bir rezalet bizi bekliyor.Reddit'te sakalsız kadın cüce mevzusuna sövüyorlar genellikle. Irk meselesine istese de bir şey diyemiyorlar, reddit yöneticileri de sjw'nin önde gideni çünkü.
Bu arada WoT faciası, aynı firmadan da çıkmıştı. Aşırı kaprisli oyunculukları hala aklımda canlanıyor.Ben büyük ihtimalle diziyi sevebilirim ama orijinal LOTR evreni olarak bakamayacağım sadece
Gayet güzel olmuş kesin izlerim. Kitap'a sadık kalmışlar kalmamışlar siyahi karakter niye koydular filan gram umrumda değil. Hikayesi kurgusu vs güzel olsun yeter. İsterlerse tüm karakterleri siyahi veya asyalı olsun. Ben diziden alacağm keyife bakarımGayet iyi teaser, merakla bekliyorum.
Ne evreni olarak bakacaksın ?Ben büyük ihtimalle diziyi sevebilirim ama orijinal LOTR evreni olarak bakamayacağım sadece
İlk izlediğimde aynısını düşündüm. Oyun yapmış adamlar.Hangi oyunun sinematik fragmanı bu?