Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Teaser benim de hoşuma gitti, diziyle ilgili bir yorum yapmak için özellikle Teaser veya Fragman'ın çıkmasını bekledim.

Şehirler, Canavarlar ve efektler çok kaliteli duruyor ve Galadriel tam beklediğim tarzda çıkacak gibi.
Witcher'in başaramadığını başaracak gibi duruyor ve Blockbuster yapımdan bahsederken tam böyle bir şeyden bahsediyordum işte, Witcher izlerken hiç Blockbuster havası alamadım ama şu Teaser bildiğin direkt Blockbuster diye bağırıyor. Şahsen merakım daha da arttı diyebilirim.
Teaser'daki tek eksi şey kullandıkları stok müzik, cidden eskisi kadar önem vermiyorlar artık buna. Nerede Howard Shore müzikleri... Bi onu aradım.

Görsel olarak Peter Jackson tarzı beklemediğim için iyiydi, geriye hikayesi kaldı. Ortalama bir hikayesi olsa ve bunu görsel anlatı ile destekleseler beklediğimi alırım. Ki leş bir hikaye yazmaları cidden çok zor, Tolkien gibi çeşitli mitos ve motiflerden faydalansalar yeterli. Hatta hazır evrenin üsütne Tolkien'den daha iyi hikaye yazan bile rahat çıkar, ama o kadar beklentim yok.
 
Zaten savunanlarda bir grup var,direkt küfürler eşliğinde siyahilerin,eşcinsellerin ve asyalıların bundan sonra her işe gireceğini ve beğenmeyenlerin ölmesi gerektiğini söylüyorlar.Bunlarla hem reddit'de hem sosyal medyada baya karşılaştım.Dertlerinin dizi değilde kendileri olduğu o kadar belliki.İstedikleri olunca göğe mi eriyorlar bilmiyorum ama manyaklar gibi bunları savunuyorlar.Harbiden bu kısımdaki insanlarda bir problem var bence.Ayrıca şu son senelerde sevmediği eseri dizi/film yapıp ortaya saçma sapan bir iş çıkartan pek çok kişi oldu.Star Wars,Wot ve Vakıf'ın yönetmenleri mesela asıl eseri salakça buluyorlardı ve kendilerini daha akıllı sanıyorlardı.Öyle olmadığı ortaya çıktı tabi.Bu dizinin yöneticisi falanda aynı kafa yapısında.Hem eseri sevmiyor hem o eseri değiştirip içine ediyor hem de bundan para kazanıyor.Gerçekten tam bir şerefsizlik.
WoT yönetmeni öyle olduğunu biliyorum da. Diğerlerini bilmem.
 
Galadriel evrenin en büyük savaşçısı gibi ikram edilmiş tüketicilere.

Siyahi elf tartışmaların göbeğinde olması yetmezmiş gibi fragmanın en "cool" sahnesinde yer almış. Bir müşteri olarak Amazon'un Game of Thrones'unu heyecanla bekliyorum.
 
Güzel bir fantaastik dizi olacak gibi. İsmi neymiş bunun ☹ Siyahi elf falan ilgi çekiciymiş. Yani biraz çocuklara hitap ediyor herhalde.
 
Bana biraz oyun cinematiği tarzında geldi.

Mekan tasarımları güzel, ama ben hikayeye ve karakter bütünlüğüne bakarım şahsen. LOTR havası verir mi göreceğiz.
 
Bir gram bile heyecan hissetmedim fragmanı izlerken. Oysa filmlerin fragmanlarını şimdi izlesem bile daha çok heyecan duyarım. Keşke hiç yapılmasaydı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık