Fragmanın altında bir yorum vardı olayı tam olarak özetlemiş:'' This new Narnia series looks great'' Narnia serisi olarak çıksa fena durmuyor aslında
Adamlarda kafa yok ki. Önlerinde örnek bir iş var. Yüzüklerin Efendisi film serisi hayvan gibi seviliyor ve hala izleniyor. 10 saatlik üçlemeyi şimdi açsam sıkılmadan izlerim yine, ki 500 kere izlemişimdir sanırım. Her bir sahnesini ezberledim neredeyse.Orta Dünyayı, Yüzüklerin Efendisi üzerinden gördüğümüz için onun müzikleri, renkleri yüzünden bu teaser pek o havayı veremedi. O seride daha mistik daha orta çağ havası varken bu seriden Wakanda havası aldım bazı yerlerinde. Denildiği gibi Narnia sanki.
Sorma yahu. Yüzüklerin Efendisi ile arasında 20 seneyi aşkın bir zaman var. O zamanın teknolojisi ile adam böyle bir eser çıkarmış. Ona yakın bir şey yapmak çok zor olmasa gerek. Ben de yakın zamanda izleyeceğim. İzledikçe sıkılmadığım tek filmdir. Filmi açtığın gibi müzikleriyle havasıyla renkleriyle o dünyaya giriyorsun resmen.Adamlarda kafa yok ki. Önlerinde örnek bir iş var. Yüzüklerin Efendisi film serisi hayvan gibi seviliyor ve hala izleniyor. 10 saatlik üçlemeyi şimdi açsam sıkılmadan izlerim yine, ki 500 kere izlemişimdir sanırım. Her bir sahnesini ezberledim neredeyse.
Dizinin yapımcıları açacaklardı filmleri, ona göre ayarlama yapacaklardı.
Peter Jackson zamanında "Filmlere kendi mesajımızı eklemek gibi bir düşüncemiz yok, Tolkien'in mesajını direkt vererek onu onurlandırmak istiyoruz" demişti.
Bu dizinin yapımcıları ise "Tolkien'in yazdıklarını günümüze uyarlamanın daha doğru olduğuna karar verdik" dedi.
Evet. Kendileri Tolkien'in mesajını yorumlayıp, ona göre bir şeyler yapacaklar.Sorma yahu. Yüzüklerin Efendisi ile arasında 20 seneyi aşkın bir zaman var. O zamanın teknolojisi ile adam böyle bir eser çıkarmış. Ona yakın bir şey yapmak çok zor olmasa gerek. Ben de yakın zamanda izleyeceğim. İzledikçe sıkılmadığım tek filmdir. Filmi açtığın gibi müzikleriyle havasıyla renkleriyle o dünyaya giriyorsun resmen.
Bu dizinin sinematikleri, online MMOPRG oyunlar gibi olmuş. Bu kadar parlak renkler felan çok bozuyor bu evreni.
En alttaki koyulaştırdığım kısım ile neyi ima etmişler? Verdiği mesajları bile mi değiştireceklerini söylemişler?
Neyse bazen Teaser'daki gibi olmuyor bazı şeyler diyip kendimizi teselli edelim günü gelene kadar. Diyaloglar müziklerle belki azıcık o hava verilir.Evet. Kendileri Tolkien'in mesajını yorumlayıp, ona göre bir şeyler yapacaklar.