Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Eseri yazan adam "Kadın cücelerin sakalı vardır" dediyse, kadın cüceleri sakallı görmek isterim. Diziyi senaryosu için izleyecek olmam, görselliğini görmezden gelmemi gerektirmiyor.
Ben bu kadar muhafazakar bakmıyorum

Senaryo için izliyorsak kostümü de umursamamalıyız. Evden çıktıkları gibi gelsinler.
Dolaylı felaket tellallığı safsatası
 
Bu siyahi elf bir de yasak aşk yaşıyormuş, umutlar tamamen söndü. :( Bari kötü taraf iyi olsa Sauron kırmızı çizgimizdir.
 
Sjw embesilliğinin el attığı hangi işte senaryo ve kurgu namına adam akıllı bir şeyler görülmüş ki insanlar bir şeyleri savunurken hala daha argüman olarak sunulabiliyor bu? Öyle olsa bile eserin orijinalini saçma salak bir misyonla değiştirmek rezillikken zaten bu kafada olan insanların yaptığı işlerden de hayır gelmemiş ki anasını satayım bu neyin beklentisi :/
 
Kimse kendi söylediği bir cümleyi, bir başkasının ağzından, sanki kendisi farklı bir şey söylemiş gibi duymak bile istemezken, bir eserin orijinaline sadık kalınmasının istenmesi kadar doğal bir şey yoktur. Eline kalem alıp bu işi ticari amaç uğruna değil de gerçekten gönlünden bu şekilde geldiği için bir şeyler yazmış herhangi biri yazdıklarının hiç edilmesini görmek istemez.
 
Diziden kimsenin bir beklentisi yoktu bence. Hele son yıllarda çıkan fiyaskolardan sonra.
Bu eserleri yozlaştırma aşklarını bir türlü anlayamıyorum. Neden dizi film ve oyun yapımcıları eserlerinin yazarlarına hiç bir saygısı yokmuşçasına davranıyorlar.
Her şey şov değildir, insanlar kalite de arzuluyor. Bu değişen dünyada en çok parayı getiren olaylar aşırı kalitesiz ve kültürden uzak bir şekilde tasarlanan, sahte anlayış ve reklam kaygısıyla hazırlanan eserler olmasını anlayamıyorum ve anlayamayacağım sanırım.
Adamlar şampiyonlar ligini bile bozuyorlar. Tam da uefa kupasını düzeltmeye başladılar derken. Her şey para olmamalı.
Marvelin bu son filmleri tam saçmalıktı sadece yükses saçma sapan sesler, anlamsız saçma bol dövüşler ve bolca sanal efektler. Dünyanın her tarafında kötüye giden bir değişim var sanırım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık