O kadar da kötü olmasa gerek.
Christopher Tolkien öldükten birkaç ay sonra hakları sattılar. Hatta onun üzerinde baskı varmış bayağı satışa izin vermesi için, ısrarla karşı çıkmış. O yüzden yönetici pozisyonundan ayrılmış böyle bir olayda yer almamak için.Oğlu son kaleydi vefat etti vakıf da işte mum dikiyor. Tolkien'e saygımızı sonsuz ama belgesel filmi de çekmiyoruz demiş dizi yapımcıları. Orada ki ''ama'' her şeyi özetliyor aslında. Neyse pazar günü büyük ihtimal çıkacaktı fragman görücez anyayı konyayı...
Evet açıklamaları okudum ve vazgeçtim, geçmiş olsun. Tolkien herkes içindir vs lafları falan zihniyeti belli ediyor zaten, milletin bu laflara karnı tok.Bana kötü gelmedi görseller şu anlık. Hele WoTtan çok daha iyi duruyor.
Peter Jackson bile Yüzük 2 ve 3teki görselliğe Hobbit filmlerinde ulaşamadı ki arada kaç yıl var. Beklenti yönetimi yapmak gerektiğini düşünüyorum şahsen. Yüzük filmleri gibisi gelmez daha.
Teaser var pazar, 10 sn bişeyler atacaklar, belli olmaz yine.Oğlu son kaleydi vefat etti vakıf da işte mum dikiyor. Tolkien'e saygımızı sonsuz ama belgesel filmi de çekmiyoruz demiş dizi yapımcıları. Orada ki ''ama'' her şeyi özetliyor aslında. Neyse pazar günü büyük ihtimal çıkacaktı fragman görücez anyayı konyayı...
Cücelerin kadınları ve erkekleri birbirinden ayırt edilemez, hepsi çirkin ve biçimsizdir. Çünkü cüce ırkı evrenin tanrısı olan Eru tarafından değil, onun çocuklarından biri olan Aule tarafından yaratılmıştır. Aule'nin kudreti ve gücü Eru kadar olmadığından ortaya böyle biçimsiz bir ırk çıkmış, ancak Eru insaf edip onlara can vermiştir. Kadın cüceler boyları kadar olan sakalları ve erkek gibi olmaları nedeniyle neredeyse hiçbir zaman toplum içine çıkmaz, cücelerden başka ırklarla iletişime geçmezler.Bilgi birikimim sadece filmler o yüzden kadın cücelerin sakallı olmasına çok şaşırdım.Baya erkek gibilermiş.Neden öyle kurgulanmış acaba.Bende olsam filmde cüce kadınları normal gösterirdim.
Cücelerin kadınları ve erkekleri birbirinden ayırt edilemez, hepsi çirkin ve biçimsizdir. Çünkü cüce ırkı evrenin tanrısı olan Eru tarafından değil, onun çocuklarından biri olan Aule tarafından yaratılmıştır. Aule'nin kudreti ve gücü Eru kadar olmadığından ortaya böyle biçimsiz bir ırk çıkmış, ancak Eru insaf edip onlara can vermiştir. Kadın cüceler boyları kadar olan sakalları ve erkek gibi olmaları nedeniyle neredeyse hiçbir zaman toplum içine çıkmaz, cücelerden başka ırklarla iletişime geçmezler.