Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Çok kötü duruyor. Zenci karakterleri bekliyorduk ancak renkler de çok ışıltılı geldi bana, Orta Dünya evrenini yansıtması için daha karanlık renkler kullanmalılar canlı canlı renkler değil.
 
Bana kötü gelmedi görseller şu anlık. Hele WoTtan çok daha iyi duruyor.
Peter Jackson bile Yüzük 2 ve 3teki görselliğe Hobbit filmlerinde ulaşamadı ki arada kaç yıl var. Beklenti yönetimi yapmak gerektiğini düşünüyorum şahsen. Yüzük filmleri gibisi gelmez daha.
 
Yahu filmdeki konsepti devam ettirmek bu kadar mı zor? Hiç Yüzükleri Efendisi havası alamadım. Kostümler, karakterler, renkler...Hepsi kötü görünüyor.
 
Galadriel çok iyi olmuş yahu.
İsmail Cordova insan olur diye düşünüyordum elf olmuş, yakışmış adama. Bu arada adam siyahi değil. Neden bahsediyorsunuz anlayamadım. Düz Porto Rico lu açık kahverengi tenli, bronz bir tip. İnstagram da bir dolu fotoğrafı var.
İdris Elba gelse daha çok hoşuma giderdi benim. Baya ayı gibi kalıplı elf olsaydı bir tane keşke. Sakallı elf var, şişman bir tane vardı. Bir tanede dizilerde kaslı olaydı ilginç olurdu.
Filmlerin renk paletinden sonunda kurtulmamız iyi olmuş. Peter Jackson Hobbit te aşırı sarılı tonlara gitmişti onu beğenmemiştim. Burada gene daha soluk.
Beklentim arttı.
 
Zenci cüce, hobbit ve insan hatta ejderhaya bile razıyım. Ama Elf mi yoo dostum yoo. İşte tek yapmaman hatayı yaptın aferin gerizekalı 'eşitlikçi'
 
Üçlemeyi baştan izlemenin zamanı gelmiş. The Witcher evrenini sevmeme rağmen, dizinin sadece 5-10 dakikasını izlemişimdir. Bunun için de aynısı olacak gibi görünüyor. Kitaptan uyarlama eserlerde illa ki farklılıklar olabilir ama, sen bembeyaz bir şeyi siyaha çevirmişsin. Mantığı ne bunun, yaptın da ne oldu? Sosyal medyanın yarattığı akımlardan, dilden o kadar tiksindim ki forum dışında kullandığım sosyal medya kalmadı arkadaş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık