Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Luffy denk çiziliyordan ziyade daha çok Yonkou karşısında durabiliyor gibi çiziliyor gibi geldi. Yani nasıl desem yonkoudan tek yeme noktasından artık yediği saldıralara rağmen ayakta kalıp karşılık verebilen ve hatta zarar verebilen bir noktaya geldi. Bu gelişimin gösterilmesine denk gösterildi de denebilir pek tabi. Ama nasıl desem Luffy her şeyini verip savaşırken Kaidou’dan öyle bir efor göremiyor gibiyim. Sanki neler yapabileceksin göster velet diyip gücünü Luffy’nin göre ayarlayıp ona göre vites artırıyor gibi bir hal var. Dediğim gibi belki de ben yanlış yorumluyorum. Ama Lucci dövüşüne benzer bir finali bende görmek isterim. :D

Bununla beraber Luffy dövüşündeki şüphelerimin en büyük nedenlerinden biri (Koca Ana dövüşünden sonra daha da arttı bu hissiyat) dış dünyanın ve Zunisha’nın gösterilmesi. İnsan acaba Zunisha gelip Jack’e uyguladığı tarifenin bir benzerini Kaidou dövüşüne uygular mı? Hatta Oden’in güçlenmeye bak 20 yıl sonra olaylar olaylar derken herkes Luffy’nin yorumladı ama acaba bu Zunisha mıydı?

Düşünceler düşünceler işte.. Açıkçası düşüncem ne olacaksa tatmin olacağımız şekilde olsun. Kaidou yenilecek mi? Pek tabi yenilebilir ama yenildiğinde ne dövüştü güzel yenildi ve yonkou ağırlığını gösterdi diyebilelim…
Bana son bölümde Kaido kadar rahat geldi. Bazı yerlerde Kaido ağır bastı bazı yerlerde Luffy. Hatta sanki Luffy bazı şeyleri geri planda tutuyor da Kaido'nun vitesi artırmasını bekliyor gibi hissettim.:D
 
Yanlışsın. Law kadar, Kid'in de emeği var bu galibiyetin alınmasında. Hatta ikisi bu kadar uğraştığı halde Koca Ana aşağı düşmese yenilmeyecekti.
Yanlış düşündüğümü düşünmüyorum.Law öyle bir yetenek aldı ki okuşturduğu odalarda ve bu odaların içindeki şeyleri manipüle etme yeteneği çok iyi bir power-upp.

Ben Law'ı aslında Naruto ve Sasuke'nin son savaşındaki Kaguya'ya benzetmeye başladım.Kaguya içinde bulunduğu ortamı değiştirebiliyor,nesneleri manipüle edebiliyordu hatta ve hatta bulunduğun yerin yerçekimini bile ayarlayabiliyordu.

Düşün Law oluşturduğu Room içindeki zemini lav yapıp birde üstüne yer çekimini kontrol edebildiğini.

Bence çok fazla geliştirebilecek bir özellik Law'ın ki.

Bu yüzden ben Law'ın alabileceği bu potansiyel yeteneklere karşılık Oda isterse Kaido'yu bile aldırabileceğini düşünüyorum.

Tabiki yaptırmaz ama potansiyel olarak Law çok fazla geliştirilebilir.

Bunlar benim düşüncelerim tabikide.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 92)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık