Enerjisi bitmiş Law'ın başkentten daha büyük bir room kullanması detayı...
Raizou - Fukurokuju dövüşü bitmiş. One Piece bitiyor mu demek oluyor bu
Orochi - Hiyori sahnesi de bir yere bağlanmış gibi. Geriye Luffy - Kaido sahnesi kaldı. Luffy Kaido ile dövüşürken öğrene öğrene ilerliyor. Genelde bir rakiple bu kadar uzun dövüşünce yeni teknikler keşfediyor rakibinin gücünden esinlenerek. Kral hakiyi kafasına yiye yiye öğrendi ama Kaido'yu yenmek için yeterli değil ve muhtemelen Kaido'dan öğrenecek başka bir şeyi kalmadı. Ya Kral haki odaklı yeni bir gear açacak ya da yardım alacak. Adada şu an bu fight'a el atabilecek kalibrede kimse yok gibi. Yamato'nun artık dahil olmayacağı zaten gösterildi. Arc boyunca geri planda kalan Usopp'tan hala bir şeyler bekliyorum.
Zoro'nun durumu bayağı kötü yalnız. Nasıl kurtulacağı muamma. Law'ın enerjisi kalmadı
D), Chopper ve Franky yetişemeyecek gibi ve Zoro şu an yuvarlanarak gittikçe uzaklaşıyor. Belki Onimaru ya da Hitetsu dahil olabilir. Hitetsu'nun kanatları var. Skypia halkının arc sonu büyüyen kanatları kadar büyükler hem de. Uçabiliyor olması lazım. Birkaç hafta önce yukarda olan biteni sezmesiyle alakalı bir panel görmüştük. Bir şekilde Zoro'nun düşüşü sürpriz bir yere bağlanacak gibi.
Bölümde Chopper, Brook ve Franky'i gördük ama Brook'un yanında Robin'i göremedim. Arkasındaki Franky galiba. Robin yine kaçırılırsa forum olarak ağır söveriz. Oda Korsanfan'ı okuduğu için böyle bir şey yapmaz herhalde?!
Patlamayı ve anayı galiba Yamato aşağı yönlendiriyor. Bölüm çıkınca anlaşılır.
Bölümle ilgili en garip detay; Law'ın ruhu skillsiz ikiye bölmüş olması. Brook'un meyvesi sayesinde bunu yapabildiğini biliyorduk ama bir değişik geldi bana