Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu laftan sonra gün yüzü görmedi herif… Eee atalarımız ne demiş…? “Büyük lokma ye… Büyük konuşma” Millete derken… Kendisi genel izleyici oldu garibim smsmsm
 
Law'ın bombaları ve Yokai hesap ederek yapması çok saçma. Bu düşünceyi şöyle çürüteyim. Yamato olmasa o bombalar şuanda patlamıştı. Hani nerede hesap nerede kitap. Haaa Law şimdi kesin Yamato'nun bombalara ve Yokai gittiğini de biliyordur dimi hahaha adama bak be. Hemde saldırısını öyle dakik bir şekilde denk getirmiş ki az öncesinde Yamato bombaları dondurmuş ve ne hikmetse kendisi büyük bir çukur açtıktan sonra Mom bomba ve Yokai ile düşüyor. Tamamen tesadüf bu olay. Oda'nın kendisinin böyle kurgulamasında denk getirmesi yoksa Law'ın düşündüğünden vs. değil.
Zaten hesaplanmış olsa komik olmazdı ki:D Sizce tamakko kutusu olayı komik değil miydi? Ya da yine gözlemle hesap mı edilmişti? Law'ın başında ne kadar madara edilse de BM var, yapabileceği maksimum matematik 40 yapar olur bu adamın.
 
King'in Big Mom'a zarar verebileceği bir saldırısı olduğunu düşünmüyorum o yüzden 4 King alır dedim. Yoksa hızı vs yeterli.
Big Mom'ın en büyük kozu zaten dayanıklılığı. Her saldırıyı karşılıyor hiç kaçınma falan yok. Ama güç konusunda bekleneneni veremedi. Law ve Kid'i pert eder diye bekliyordum ben.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık